Ogólne > Praca w Danii
czy warto przeniesc sie z anglii do danii?
MM:
dziekuje za sugestie,
ale to nie jest odpowiedz na zadane pytanie
branza elektroniczna to nie komputery(doslownie)
to urzadzenia eletroniczne
zaznajomione w temacie osoby wiedza o co chodzi,
jezeli takowe mieszkaja w danii i pracuja w branzy elektronicznej to prosze o odpowiedz na zadane pytanie
dzieki
MM
Jomir:
Gdybys czytal ze zrozumieniem, odnalazl bys w mojej wypowiedzi odpowiedz na zadane pytanie.
Ponadto masz odpowiedzi ... w postaci braku odpowiedzi....
Wszyscy, a na pewno 90% pracuje tak jak CI napisalam.....
Co to znaczy branza elektroniczna, mam pojecie... ale nie przypuszczalam, ze Ty nie masz pojecia, iz tu bez znajomosci dunskiego mozesz o branzy elektronicznej zapomniec.... no chyba, ze do magazynu lub sprzatania hali w firmie elektronicznej...
Piszac o informatyce chcialam CI pokazac swiatelko w tunelu, a nie wykazac sie swoim kobiecym brakiem pojecia o czymkolwiek zwiazanym z technika...
To jest dunska rzeczywistosc...
Przesledz forum, a dowiesz sie wiecej...
K3:
--- Cytat: MM w 06 Wrz 2007, 00:02:47 ---czy warto przeniesc sie z anglii do danii?
--- Koniec cytatu ---
nie, nie warto... ;D
ciagle leje i wieje, slabe piwo maja, mrowki w czekoladzie, slone cukierki, slodkie sledzie ;D ;D ;D
Renka:
ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ MIRRA ::)
jedynie co mogę poprzeć, to to że elektronika to zbyt ogólnie,
akurat ja znam osbiście faceta, który pracuje w duńskiej spółce AS znając tylko i wyłącznie na początku angielski i to nie śpiewająco, owszem teraz zna go bardzo dobrze, bo tylko tak rozmawia, duński poznaje i owszem, bo to w dobrym tonie :)
Ale akurat wszystko co związane z elektroniką, komputerami (nie chodzi mi o PC) itp. i tak rządzi sie po angielsku, wszelkie oprogramowanie urządzeń to angielski, więc i tak Duńczyk na tym stanowisku musi znać dobrze angielski techniczny ;)
On zajmuje się robotyką, programowaniem CNC oraz administracją całej sieci komputerowej w firmie.
I tym to sposobem masz Mirra tego jednego Polaka... a myslę, że jest ich wielu ;D
A co do braku odpowiedzi na wątek, to może ta grupa Polaków po prostu nie znajduje nic ciekawego na tym forum ?? więc tu rzadko zagląda ;D
Jakby nie było, to nie jest to jedyne forum polonii w Danii ;D
Artar:
faktycznie pomylilam watki, przepraszam, ale mylicie sie tylko po alkoholu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej