Ogólne > Informacje

Nowe działy ogłoszeń

<< < (5/7) > >>

willy:

--- Cytat: K3 w 16 Lip 2008, 23:07:22 ---willy, w nowych działach transportowych nie widać podkącików...., efekt jest taki, że wszystko ląduje w głównym.....

sam się na to nabrałem tez...

--- Koniec cytatu ---

Poprawiłem.

@koda:
Napisz jaki to błąd bo zazwyczaj jest jakiś opis. Ale jak widać inni mogą dodawać ogłoszenia więc nie wiem co jest grane.

koda:
Był to błąd na stronie, napisano bylo, że w czasie wysyłania wiadomości wystąpił błąd: nie wpisano treści wiadomości i tyle. Ale dziś jakimś cudem udało się dodać ogłoszenie, nie wiem jak to się stało? hehe W każdym bąź razie dziękuję za zainteresownie. Pozdrawiam

Tula:

--- Cytat: K3 w 16 Lip 2008, 23:07:22 ---willy, w nowych działach transportowych nie widać podkącików...., efekt jest taki, że wszystko ląduje w głównym.....

sam się na to nabrałem tez...

--- Koniec cytatu ---
No i teraz sa poddzialy, a i tak wszystko jest w glownym. Mam to przenosic, kasowac, czy olac, jak ogloszeniodawcy nie potrafia nawet poprawnie ogloszenia wkleic?

willy:
Jeśli ogłoszeniodawca niepotrafi o to zadbać to jego problem ... ciężko jest jego ogłoszenie znaleźć. Ewentualnie mogę wyłączyć pisanie w głównych działach ogłoszeń.

Tula:

--- Cytat: willy w 23 Lip 2008, 16:01:56 ---Ewentualnie mogę wyłączyć pisanie w głównych działach ogłoszeń.
--- Koniec cytatu ---
To ewentualnie jakby Ci sie chcialo -- poprosze :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej