Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Polskie sklepy w Flensborgu
Mirabelka:
Nie ma żadnego, we Flensburgu najbliższy.
marta_malgorzata:
--- Cytat: tygrys3000 w 15 Gru 2007, 23:26:29 ---dzis widzialem polska wodke w brugsenie
starogardzka koszt 99 kr
wiec w miare ale nie kupowalem bo mialam juz w aucie butelke wiec co do jakosci sie nie wypowiem
--- Koniec cytatu ---
Pamietam,jak przeprowadzany byl test wodek kilka lat temu, kiedy jeszcze pracowalam w Pl. Na 1 miejscu byla Finlandia, na ostatnim Starogardzka, a smakosze trunku zajmujacego ostatnie miejsce , mieli dla niego pieszczotliwa nazwe ....
Mam nadzieje, ze towar eksportowy rozni sie jakoscia ;D
willy:
Ponoć chwalą sobie wódkę z Netto która zwie się "DWOREK" - a co do starogardzkiej to taką samą opinię słyszałem ...
alto:
Witam
Bylam w sobote we Flensburg pod tym adresem w poszukiwaniu sklepu ale go nie znalazlam.Pozdrawiam
madzialenasz:
--- Cytat: willy w 15 Sty 2008, 20:54:38 ---Ponoć chwalą sobie wódkę z Netto która zwie się "DWOREK" - a co do starogardzkiej to taką samą opinię słyszałem ...
--- Koniec cytatu ---
No wlasnie ten "Dworek", zobaczylam tutaj pierwszy raz te wodke, moj chlopak dostal ja od dziadka, byla z przemytu chyba ze statku. Zdziwilam sie jak to zobaczylam, taka smieszna flaszka, jak za czasow komuny, myslalam ze to stary produkt, bo nigdy o takiej nie slyszalam......a mowisz ze ona wNetto, to sie zdziwilam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej