Ogólne > Edukacja

Studia w Danii po duńsku

<< < (2/17) > >>

roga:
A czy bedziesz zdawala mature rowniez z j. polskiego?

inna:
Ja konczylam. Skladasz papiery do szkoly i czekasz. Moga a nie musza wezwac na rozmowe. Ogolnie im wiecej masz praktyki tym lepiej dla Ciebie.
A o jaka szkole tzn. kierunek chodz ?
Pozdr.

[Posted on: 01 Lut 2011, 18:05:14]
A ty znow  ;D ;D ;D to juz nudne bywa.

[Posted on: 01 Lut 2011, 18:06:25]
A to ostanie zdanie to do roga-cza  ::)

Hildegarda:
komentarz do eufemizmu Rogi: w Polsce mature zdaja teraz panienki metoda testowa, wystarczy krzyzyk w odpowiedniej rubryce

lukashero:

--- Cytat: kicha w 01 Lut 2011, 13:43:38 ---Czy jest moze ktos, kto niedawno rozpoczol studia po dunsku? Chcialabym sie dowiedziec w jaki sposob wyglada przyjecie sie do takiej szkoly,
i jak bardzo wazne sa wyniki z matury? Koncze za niedlugo modul 5.3 i zaczynam na studioprøve,w tym samym czasie bede pisala w maju mature w Pl.
Kiedy to mam na mysli dostac sie do jakies z lepszych szkol handlowych w Kbh. Prosze o jakies sensowne wskazowki i zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Najpierw naucz sie pisac poprawnie po polsku.

roga:

--- Cytat: Hildegarda w 02 Lut 2011, 03:22:26 ---komentarz do eufemizmu Rogi: w Polsce mature zdaja teraz panienki metoda testowa, wystarczy krzyzyk w odpowiedniej rubryce

--- Koniec cytatu ---
Teraz rozumie troche lepiej. hmmm....Krzyzyk w odpowiedzniej rubryce...to wystarczy juz tylko umiejetnosc jako takiego czytania? a z oisaniem, to juz moze nie takie istotne, nawet podpis mozna zlozyc "krzyzykiem". Oswiecilo mnie nareszcie, dlaczego
posy wygladaja jak wygladaja. Jestem troche starszej daty i matura wygladala nieco inaczej. A tak na marginesie, mlodziez dunska tezma olbrzymie problemy nie tylko z pisaniem ale i czytaniem, pomijajc mnostow innych problemow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej