Ogólne > Podatki
Gdzie szukać pomocy???
yoker:
Dziękuję za skreślenie kilku zdań w mojej sprawie. Manior praktycznie tak jest jak piszesz . Natomiast postaram się trochę wyjaśnić sytuacje dla "piatki" Uderz się w piersi i przyznaj czy naprawdę jestem bez winy? absolutnie tak nawet nie czuję abym miał 1% winy.
Zwiazki sprawdzaj wszystko, skoro , ze Stala Ci się krzywda, zapewnili, ze pomogła.
Nastepnie skontaktowali się z pracodawca i chyba jego jego argumenty byly wiarygodniejsze...........
Przeciecz moglem przedstawi , najlepiej , jakie dowody. Właśnie nie wiem jak to związki sprawdzają skoro ja powiedziałem że na wszystko mam świadków którzy są gotowi poświadczyć przed związkami i pracodawcą jak było faktycznie .
Polacy do pracy nie maja prawa do zasieku dla bezrobotnych, dopóki nie maja stalego pobytu. Do pracy dojeżdżałem ze Szwecji gdzie mam pobyt Skały.
a do A- Kassel?- należę prawie 2 lata
Czy ja pisałem cokolwiek o zasiłku? Zasiłek a zapomoga jednorazowa to są naprawdę odległe sprawy.
piatka:
Wiec pisz zazalenia, wyjasniaj, jak mowilam jest jeszcze sad pracy.
Poszukaj prawnika, sa bezplatni.
On musial miec powod, ktory przekonal zwiazek, ale nie jestes bez szns.
Skoro mieszkasz w Szwecji, to zasilek dla bezrobotnych Ci przysluguje, niewazna narodowosc, a z jakiego kraju sie przyjechalo.
Zglos natychmiast do zwiazkow, ze jestes bezrobotny.
Skoro zwolniono Cie dyscyplinarnie, zasilek przysluguje po trzech tygodniach bezrobocia.
Ale liczy sie od dnia zameldowania w A-kasse.
Pozdrowienia, nie zalamuj sie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej