poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Sport  (Przeczytany 39025 razy)

Thunder86

• Gość
Odp: Sport
« Odpowiedź #45 dnia: 17 Lis 2007, 21:52:59 »
No Ebi ma dzis swój dzień ;D

Offline GoTTie

• Przyjaciel Portalu
  • Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +19/-6
« Odpowiedź #46 dnia: 17 Lis 2007, 22:01:54 »
i jeszcze jeden ;D
i jeszcze raz, sto lat sto lat niech zyje nam :)

Offline anha

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +3/-0
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Lis 2007, 22:02:17 »
No Ebi ma dzis swój dzień ;D
No ma  ;D teraz kolejny kraj (obok Portugali) będzie go przeklinać.

Miałam na myśli cały ród Smolarków  ;)

Thunder86

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 17 Lis 2007, 22:05:51 »
Ebi to najlepszy pilkarz naszej ekipy,bo nigdy nie gral w polskich klubach.W Polsce rodzi sie tyle samo talentow co w Niemczech,Holandii czy Czechac tylko szwankuje szkolenie.Sam pamietam jak nam na treningu 5lat temy powiedziano,że na treningi mamy przynosic wlasne pilki,bo klubu nie jest stac na kilak futbolowek na trening juniorow ;D

Offline GoTTie

• Przyjaciel Portalu
  • Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +19/-6
« Odpowiedź #49 dnia: 17 Lis 2007, 22:27:48 »
jedziemy na euro :)

Offline anha

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #50 dnia: 17 Lis 2007, 22:38:00 »
No jedziemy ale mam nadzieję,że z grupy wyjdziemy a nie ja jak w Korei .... >:(

Offline winide

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +5/-0
« Odpowiedź #51 dnia: 17 Lis 2007, 22:40:36 »
Lewandowski to chyab jeden z najlepszych naszych pilkarzy,wiec nie wiem o co Ci chodzi...
Nieważne jaka gra-gramy z Belgią oni kopia jak "traktory"wazne tylko by strzelic jedna barmke wiecej niż oni.

Cieszę się bardzo ze zwycięstwa. Ten Lewandowski z meczów z Portugalią to tak, ale ten dziś to słabiutki. Widziałeś ile piłek tracił niepotrzebnie. Jeśli nie to oglądalismy inne mecze.
Lubię "Przystanek Alaska"

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #51 dnia: 17 Lis 2007, 22:40:36 »

Thunder86

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 17 Lis 2007, 22:52:31 »
Cieszę się bardzo ze zwycięstwa. Ten Lewandowski z meczów z Portugalią to tak, ale ten dziś to słabiutki. Widziałeś ile piłek tracił niepotrzebnie. Jeśli nie to oglądalismy inne mecze.
Bo dziś miał inne zadania.To jest zawodnik,ktory jest defensywnym pomocnikiem wiec jego gra nie będzie należec do zbyt widowiskowych.jesli mowisz,ze slabo zagral to chyab rzeczywiscie dwa rozne mecze ogladalismy

Offline winide

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +5/-0
« Odpowiedź #53 dnia: 17 Lis 2007, 22:57:33 »
Bo dziś miał inne zadania.To jest zawodnik,ktory jest defensywnym pomocnikiem wiec jego gra nie będzie należec do zbyt widowiskowych.jesli mowisz,ze slabo zagral to chyab rzeczywiscie dwa rozne mecze ogladalismy

Nagraj mecz i obejrzyj w spokoju, policz ile jego akcji przyniosło jakiś efekt, a ile piłek stracił.I nie mów mi że jest defensywnym pomocnikiem, bo to nawet mój wnuk wie. Czekam na Twoją odpowiedź jak obejrzysz powtórkę.
Lubię "Przystanek Alaska"

Thunder86

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: 17 Lis 2007, 23:08:22 »
Slabo zagrał Łobodziński-stąd też zostal zmieniony.Ogólnie nasi nie błyszczeli i pewnie jakaś silniejsza ekipa wykorzystalaby to,ale gralismy z Belgami,ktorzy obnizyli loty i to już nie ta sama ekipa co jeszcze pare lat z bracmi Mpenza,Marckiem"Waleczną Świnką"Wilmotsem,de Bilde,Deflandrem czy Staelensem na czele.A poza tym trener postawil na młodych i chwilami miałem wrażenie,ze chociaż Belgowie pzrekonywali przed meczem,ze nie mają nic do stracenia to i tak byli bardzo stremowani przed 45 tysiacami ludzi.Patrząc na to pod kątem to wielu bylo tam naprawdę mlodych-ten napastnik 19lat,pomocninycy też mlodzi bo po 21lta czy obronca Kompany.Z tym,ze Kompany od 17roku zycia gra juz jako zawodowiec więc nawet jakby mieli szanse na awans to i tak trener Belgow by z niego skorzystał.
Stadion Śląski to magiczne miejsce,tylko nie za bardzo rozumiem istote  jego modernizacji.....nie ma to sensu bo modernizacja wiele razy pochłania takie sam ekoszty jak budowa nowego obiektu, a podgrzewana plyta boiskowa,nowoczesne szatnie i gabinet odnowy bilogicznej to bardzo fajna sprawa,ale fatalnie zawsze bylo jak chodzi o ogladanie meczu z trybun obiektu narodowego-to chyba Boniek powiedział,ze jedynym pilkarezm jakiego można rozpoznac z trybun , ktory w Polskiej Reprezentacji - jest Emanuel Olisadebe ;D.Kiedy Polsa dostala organizacje Euro ucieszyłem:nowe stadiony,przebudowa infrastrultury i linii kolejowej,budowa autostrad ;D pomyślałe,.....ale teraz sie okazuje,że nowy obiekt powstanie tylko w Warszawie,gruntownej modernizacji kolei nie bedzie-pomiadzy miastami goszczącymi Euro 2012puszczą pociagi Intecity,a te jak na nasze poslkei warunki nie są w najgorszym stanie,a drogi i autostrady napewno nie zostaną zbudowane do 2012 :-\

Thunder86

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: 17 Lis 2007, 23:30:25 »
Nagraj mecz i obejrzyj w spokoju, policz ile jego akcji przyniosło jakiś efekt, a ile piłek stracił.I nie mów mi że jest defensywnym pomocnikiem, bo to nawet mój wnuk wie. Czekam na Twoją odpowiedź jak obejrzysz powtórkę.
Nie mowie,ze Lewandowski byl dzis wyjebiscie dobry,ale zagral dobry.Najlepszy w naszej ekipie był Smolarek,ale bardzo niedoceniony dzis był Krzynowek-on to chyba jak wino im starszy tym lepszy.Krzynowek to jeden z moich ulubionych pilkarzy ,chlopak z wioski który dzieki własnej cieżkiej pracy trafil do LM i tam stzrelal bramki miedzy innymi Galacticos ;D

Offline anha

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #56 dnia: 17 Lis 2007, 23:36:18 »
Panowie,nie kłoćcie się bo kto jak grał to nie Wam to oceniać.
Od tego jest trener bo musi wybrać najlepszych do następnego meczu.
Zadaniem kibica jest cieszyć się widowiskiem i wynikiem.

Offline malin

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +4/-0
« Odpowiedź #57 dnia: 19 Lis 2007, 20:20:00 »
Krzynowek The best.
Pozdro.
Malin. :-)

Thunder86

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: 20 Lis 2007, 18:08:43 »
Krzynowek The best.
No widzę Malin,że w tym się zgadzamy:Krzynówek to debeściak ;D

Klingon

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: 20 Lis 2007, 18:27:17 »
debeściak
"The best" po polsku. Jak ktoś już wcześniej zauważył, nasz język ojczysty jest piękny - nawet może debeściak. ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #59 dnia: 20 Lis 2007, 18:27:17 »

Sport

Zaczęty przez Plant56Dział Hydepark

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3877
Ostatnia wiadomość 21 Wrz 2007, 19:10:28
wysłana przez mawi