Ogólne > Praca w Danii
Czy pracujac w branzy budowlanej mozna w dani przyzwoicie zyc
aNDRZEJ36:
;DWitam. Nie miałem takiej nadzeji ,że ktoś odrazu weżmie i prześle 10 ofert pracy :-\.MIAŁEM NADZIEJE,ŻE JAK KTOŚ COŚ WIE A MOŻE KTOŚ PODRATOWAC MOJĄ RODZINĘ UŁATWIAJĄC START W DANII TO NAPEWNO ODWDZIĘCZYŁBYM SIĘ TEMU KOMUŚ :).P0ZDRAWIAM a W POLSCE TEŻ PACUJĘ I ZARABIAM OKOŁO 5-6 TYS.ZŁ
piatka:
--- Cytat: aNDRZEJ36 w 26 Wrz 2007, 23:03:21 --- ;DWitam. Nie miałem takiej nadzeji ,że ktoś odrazu weżmie i prześle 10 ofert pracy :-\.MIAŁEM NADZIEJE,ŻE JAK KTOŚ COŚ WIE A MOŻE KTOŚ PODRATOWAC MOJĄ RODZINĘ UŁATWIAJĄC START W DANII TO NAPEWNO ODWDZIĘCZYŁBYM SIĘ TEMU KOMUŚ :).P0ZDRAWIAM a W POLSCE TEŻ PACUJĘ I ZARABIAM OKOŁO 5-6 TYS.ZŁ
--- Koniec cytatu ---
Czy moglbys podac powody, dla ktorych chesz wyjezdzac z kraju majac dobra prace?
aNDRZEJM:
Witam wszystkich odważnych a może mądrych , którzy są w DANII i pracują bez stresu tak ja chciałbym pracować.Chociaż w Polsce zarabiam nieżle to stres związany ztym rozwala mnie i nie mogę tak dłużej.Potrzebuję ruchu w pracy fizycznej np. Drzewka ozdobne na których się znam i to wszystko.A jeżeli ktoś o takim czyś coś słyszałlub widział proszę o kontakt. andzrejm36@op.pl
aNDRZEJM:
Witam. Wysłałem jakąś odp. ale nie wiem czy ją odczytasz.Znam Duńczyka mieszka ze swoją dziewczyną nad morzem i prowadzą wspólny interes.Budują domki z drewna pod wynajęcie obcokrajowcą przeważnie Duńczykom Ale to nic.Przez okres budowy około 2 lat pracowało tam około 10 firm i wszystkie zostały "oszukane" przez pana duńczyka: a to nie zrobili tego jak niby on chciał albo nie wten sposób itd. itp.Wystarczy z ludżmi pogadać OSZUST!!!A jak z nim rozmawiałem to powiedział mi ,że Polacy to pijacy , oszuści , biedacy i zę są niekompetentni(w j. angielskim)Sam jeżdzi VW terenowym a jak widzi coś gorszego to wyszydza.
Nie chciałbym takiego "Gościa " spotkać w Danii bo chyba popełniłbym samobójstwo.
Mam kolegę który pracuje jako betoniarz w kopenhadze i często z nim się widzę i bardzo sobie chwali.wział z Żoną kredyt i już wykańcza nowy dom .Dom to moje ogromne marzenie i może ja mógłbym znaleść good work i też móc spełnić dream.
Pozdrawiam i podziwiam żektoś tak pomaga i się angazuje
aNDRZEJm:
--- Cytat: aNDRZEJM w 03 Paź 2007, 22:01:39 ---Witam wszystkich odważnych a może mądrych , którzy są w DANII i pracują bez stresu tak ja chciałbym pracować.Chociaż w Polsce zarabiam nieżle to stres związany ztym rozwala mnie i nie mogę tak dłużej.Potrzebuję ruchu w pracy fizycznej np. Drzewka ozdobne na których się znam i to wszystko.A jeżeli ktoś o takim czyś coś słyszałlub widział proszę o kontakt. andrzejm36@op.pl
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej