Regionalne > Århus, Aalborg ...

Århus -szukam kolezanki

<< < (2/6) > >>

anijah:
no .. powiem ze mam ten sam problem z facetem  dunczykiem w sumie...:)..wiec nie jestes sama:D

Edytaaaa:
cos w tym jest  ;D
bo ja mam podobne doswiadczenia z moim facetem,ktory czesto i gesto robi sobie  takie wlasnie wypady w weekendy ???
Ale dobrze, ze ja tez na brak kolezanek nie narzekam
Edyta

Paulina:
Czesc, tez mieszkam w okolicy Århus (ok 17 km od Århus), tez mieszkam tu od stosunkowo niedawna i tez nie mam polskiej kolezanki i tez mieszkam z chlopcem dunczykiem (aczkolwiek on nie robi takich wieczorow) chetnie Cie poznam, jesli masz ochote to do mnie napisz podaje taki mniej oficjalny mail do mnie, ale tez odbieram z niego poczte- abrakadabra51@gazeta.pl
pozdrawiam Paulina :-)

madzialenasz:
Hey , jestem z okolic Århus, szukam kolezanki znajomej ktora mieszka w Århus , Skanderborg lub niedaleko, z ktora moglabym od czasu do czasu wyjsc w sobotni wieczor, pogawedzic, wyskoczyc na plaze jesli bedzie czas....... mieszkam w Danii od roku , mam meza dunczyka, chodze do szkoly na nauke jezyka dunskiego.....moze jest tez jakas osoba, ktore czasami teskni za babskimi pogaduchami, ktora ma czasami ochote moze na piwko cole w jakims pubie?szukam normalnej spokojnej znajomej, takiej ktora  ma troche czasu na babskie pogaduchy.......jesli znajdzie sie ktos prosze pisac na pw, pozdrawiam

poziomka:
chętnie Cię poznam :) nie znam zupełnie duńskiego, nie znam tez Århus gdzie mieszkam ale jestem w trakcie poznawania :) gg 4662856

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej