Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy

<< < (22/26) > >>

lebowski:
Drogi zpatentem, w rzeczy samej nasze ceny sa smiesznie niskie, jak na dunskie warunki. Moi dunscy klienci niejednokrotnie mnie pytali, czy mozna za to zyc  ;D
Cen na stronach producenta nie znajdziesz nigdy, wiadomo, cena rzecz plynna, a poza tym do negocjacji :)

Kochani, ja bym wszystkie Wasze podniebienia uszczesliwila! Ale na razie jestem tylko w Esbjergu, chociaz pomysl z handlem obwoznym jest ciekawy i do przemyslenia :-) Dzieki happybeti ;)

Pozdrawiam i zycze smacznego dnia!

happybeti:

--- Cytat: myszka0807 w 06 Sie 2013, 05:48:07 ---Och ja k Lebowscy nie uracza naszego poniebienia to cala nadzieja ze po urlopach polki sie zapelnia ;D

--- Koniec cytatu ---
U mnie goście zapełnili. Ale co z tego  :-\- lodówke i zamrażarke mam tak niewielkie, że i tak trzeba było te wszystkie pyszności jeść "na wyścigi" ...Ech, już tylko plasterkowana Krakowska i kilka kabanosków pozostało ... :'(

myszka0807:
Trzeba bylo gosciom z Polski zachwalac dunskie jedzinko .przeciez w Polsce tego nie maja ;D

myszka0807:

--- Cytat: lebowski w 06 Sie 2013, 11:15:13 ---Drogi zpatentem, w rzeczy samej nasze ceny sa smiesznie niskie, jak na dunskie warunki. Moi dunscy klienci niejednokrotnie mnie pytali, czy mozna za to zyc  ;D
Cen na stronach producenta nie znajdziesz nigdy, wiadomo, cena rzecz plynna, a poza tym do negocjacji :)

Kochani, ja bym wszystkie Wasze podniebienia uszczesliwila! Ale na razie jestem tylko w Esbjergu, chociaz pomysl z handlem obwoznym jest ciekawy i do przemyslenia :-) Dzieki happybeti ;)

Pozdrawiam i zycze smacznego dnia!

--- Koniec cytatu ---
no to HAPPY za pomysl ma roczne darmowe zakupy-czy nie???

zpatentem:
Nie widze ideii w przywozach z goncem; kabusewca,auto z lodowka, paliwo,10 godzin roboty watpie czy 2000 wystarczy, zalozmy ze kopenhaskie glodomory zamowia 40 kg (mycha ma duza rodzine :) )to powieksza koszt kg. kielbasy o conajmniej 50 kr.
Sadze, ze najlepszym rozwiazaniem byloby wynajecie na pare dni miejsca w jakims sklepie albo zapowiedziany przyjazd na targowiska w kbh; w poblizu pare razy do roku odbywaja sie takie w weekend, zawsze tam pelno ludzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej