Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy

<< < (23/26) > >>

myszka0807:
Hihihi jest nas 2 .no dobra corka na swoim to drugie 2i syn na swoim to drugie2 .o wnukach nic mi nie wiadomo.ale podbijam stawke do 500 koron

happybeti:

--- Cytat: myszka0807 w 06 Sie 2013, 16:25:27 ---Trzeba bylo gosciom z Polski zachwalac dunskie jedzinko .przeciez w Polsce tego nie maja ;D

--- Koniec cytatu ---
To swoja drogą ;D
Miny po poczęstowaniu ich śledziami w curry- bezcenne  ;D ;D ;D :P
Jak również złośliwe podsunięcie słonych "słodyczy" z lukrecją  8)
Wiem, wredni z nas gospodarze ::), ale trudno było sie oprzeć  ;) :P

Natomiast co do "gońca" z dostawami, toż właśnie pisałam o wynajęciu samochodu- sklepu i sprzedawaniu równiez "na bieżąco".
Wiadomo, początki bardzo zyskowne nie będą, zanim się "wyrobi markę". Ale z czasem  wróżyłabym takiemu przedsięwzięciu spore powodzenie :).
Tylko, oczywiście- reklama dźwignią handlu, więc zapowiedzieć się wcześniej tu, na Polonii, a potem  już pocztą pantoflową sie rozejdzie ;).

psychopata:

--- Cytat: happybeti w 06 Sie 2013, 20:57:09 ---To swoja drogą ;D
Miny po poczęstowaniu ich śledziami w curry- bezcenne  ;D ;D ;D :P
Jak również złośliwe podsunięcie słonych "słodyczy" z lukrecją  8)

--- Koniec cytatu ---
Moja tesciowa i szwagierka sie sledziami curry zajadaly :) Ale slodycze z lukrecja to rzeczywiscie, ciezkie do przejscia ;)

A co do reszty -- moze franczyza jakas od Lebowskiej? Ktora sie nudzi w Kopenhadze i ma smykalke do byznesu?

1941:

--- Cytat: psychopata w 06 Sie 2013, 21:23:26 ---Moja tesciowa i szwagierka sie sledziami curry zajadaly :) Ale slodycze z lukrecja to rzeczywiscie, ciezkie do przejscia ;)

A co do reszty -- moze franczyza jakas od Lebowskiej? Ktora sie nudzi w Kopenhadze i ma smykalke do byznesu?

--- Koniec cytatu ---

Czyzbys sugerowal jakas kandydatke, ktora nie ma pracy i do dawnej fizycznej nie moze powrocic?  ??? ;) 8)

zpatentem:
Mam patent :)

http://www.foodculture.dk/Kalender/2013/August/Bondens_Marked_paa_Oesterbro_i_Koebenhavn.aspx#.UgFR3tL0GJs

http://bm.mono.net/   ten wazniejszy

Na takie markety powinniscie przyjezdzac przywozac tez zamowione przez zainteresowanych zarcie. Na pewno zdobedziecie nasze dunskie zainteresowanie i zadowolicie wielu wschodnioeuropejczykow tez tych z europy srodkowej :)
Jutro zrobie tam inspekcje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej