Regionalne > Kopenhaga
Polskie sklepy
myszka0807:
Hihihi jest nas 2 .no dobra corka na swoim to drugie 2i syn na swoim to drugie2 .o wnukach nic mi nie wiadomo.ale podbijam stawke do 500 koron
happybeti:
--- Cytat: myszka0807 w 06 Sie 2013, 16:25:27 ---Trzeba bylo gosciom z Polski zachwalac dunskie jedzinko .przeciez w Polsce tego nie maja ;D
--- Koniec cytatu ---
To swoja drogą ;D
Miny po poczęstowaniu ich śledziami w curry- bezcenne ;D ;D ;D :P
Jak również złośliwe podsunięcie słonych "słodyczy" z lukrecją 8)
Wiem, wredni z nas gospodarze ::), ale trudno było sie oprzeć ;) :P
Natomiast co do "gońca" z dostawami, toż właśnie pisałam o wynajęciu samochodu- sklepu i sprzedawaniu równiez "na bieżąco".
Wiadomo, początki bardzo zyskowne nie będą, zanim się "wyrobi markę". Ale z czasem wróżyłabym takiemu przedsięwzięciu spore powodzenie :).
Tylko, oczywiście- reklama dźwignią handlu, więc zapowiedzieć się wcześniej tu, na Polonii, a potem już pocztą pantoflową sie rozejdzie ;).
psychopata:
--- Cytat: happybeti w 06 Sie 2013, 20:57:09 ---To swoja drogą ;D
Miny po poczęstowaniu ich śledziami w curry- bezcenne ;D ;D ;D :P
Jak również złośliwe podsunięcie słonych "słodyczy" z lukrecją 8)
--- Koniec cytatu ---
Moja tesciowa i szwagierka sie sledziami curry zajadaly :) Ale slodycze z lukrecja to rzeczywiscie, ciezkie do przejscia ;)
A co do reszty -- moze franczyza jakas od Lebowskiej? Ktora sie nudzi w Kopenhadze i ma smykalke do byznesu?
1941:
--- Cytat: psychopata w 06 Sie 2013, 21:23:26 ---Moja tesciowa i szwagierka sie sledziami curry zajadaly :) Ale slodycze z lukrecja to rzeczywiscie, ciezkie do przejscia ;)
A co do reszty -- moze franczyza jakas od Lebowskiej? Ktora sie nudzi w Kopenhadze i ma smykalke do byznesu?
--- Koniec cytatu ---
Czyzbys sugerowal jakas kandydatke, ktora nie ma pracy i do dawnej fizycznej nie moze powrocic? ??? ;) 8)
zpatentem:
Mam patent :)
http://www.foodculture.dk/Kalender/2013/August/Bondens_Marked_paa_Oesterbro_i_Koebenhavn.aspx#.UgFR3tL0GJs
http://bm.mono.net/ ten wazniejszy
Na takie markety powinniscie przyjezdzac przywozac tez zamowione przez zainteresowanych zarcie. Na pewno zdobedziecie nasze dunskie zainteresowanie i zadowolicie wielu wschodnioeuropejczykow tez tych z europy srodkowej :)
Jutro zrobie tam inspekcje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej