Regionalne > Kopenhaga
Polskie sklepy
Jomir:
--- Cytat: psychopata w 06 Sie 2013, 21:23:26 ---Moja tesciowa i szwagierka sie sledziami curry zajadaly :) Ale slodycze z lukrecja to rzeczywiscie, ciezkie do przejscia ;)
A co do reszty -- moze franczyza jakas od Lebowskiej? Ktora sie nudzi w Kopenhadze i ma smykalke do byznesu?
--- Koniec cytatu ---
Mi te sledziki raz podchodza, raz nie, ale tez mialam gosci, ktorzy zakochali sie w tym smaku. Sledziki mam na mysli.
Ja natomiast lubie lukrecjowe rybki na slono :) To z czasem przychodzi Betka, wiec hehe... poczekaj :)
Jomir:
--- Cytat: zpatentem w 06 Sie 2013, 21:49:45 ---Mam patent :)
http://www.foodculture.dk/Kalender/2013/August/Bondens_Marked_paa_Oesterbro_i_Koebenhavn.aspx#.UgFR3tL0GJs
http://bm.mono.net/ ten wazniejszy
Na takie markety powinniscie przyjezdzac przywozac tez zamowione przez zainteresowanych zarcie. Na pewno zdobedziecie nasze dunskie zainteresowanie i zadowolicie wielu wschodnioeuropejczykow tez tych z europy srodkowej :)
Jutro zrobie tam inspekcje.
--- Koniec cytatu ---
no :) to ze masz patent juz sam nick mowi ;D
Ja juz sie poddalam, najwyzej podskocze po kabanoski na Amager. Dobre maja, jedynie nie podoba mi sie, ze kazdy je maca.
Jomir:
--- Cytat: lebowski w 05 Sie 2013, 13:46:59 ---Ano miecho ;) ale za to jakie! :)
Pølsehytten miesci sie w Esbjergu. Niestety nie mamy sprzedazy wysylkowej.
Ale mamy nadzieje na to, ze byznes :) sie rozkreci, to i do stolycy ;) chetnie przywieziemy nasze pyszne kielbaski :)
Jezeli chodzi o rarytasy z naszych polek, to prosze zerknac na strone nik-pol.pl. Szczegolnie polecam wyroby "ze spichrza", oraz na strone poliwczak.com.pl. To dwa zaklady, od ktorych kupujemy wedliny. Za jakosc tych produktow klade swoja glowe...
Wszelkich zainteresowanych zapraszam!
Kirkegade 12
Esbjerg
Pozdrawiam z mojej pachnacej chatki kielbasianej :)
--- Koniec cytatu ---
NO, niestety musze sie smakiem obejsc. Tak daleko to moje macki nie siegaja :(
zpatentem:
Sklep na Amager jeszcze nie sprzedany?
Jomir:
A nie wiem. Ostatni raz bylam chyba w maju...
yhh... kiepsko by bylo, chlebek dobry mieli i kabanoski :'( :'( :'(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej