Regionalne > Odense

potrzebuje prawnika w sprawie alimentów!!!!!pomocy

<< < (3/4) > >>

magnez:
to felix bojąc się publiki wysłał do mnie prywatną wiadomość którą wkleiłem na forum

Solvej:

--- Cytat: magnez w 24 Paź 2010, 22:02:09 ---to felix bojąc się publiki wysłał do mnie prywatną wiadomość którą wkleiłem na forum

--- Koniec cytatu ---
... brzydko zrobiles.

magnez:
a dlaczego brzydko???? mam do tego prawo

[Posted on: 24 Paź 2010, 22:17:37]
nawet jakby mnie zwyzywał w prywatnej widomości to też bym wkleił, znam regulamin forum

[Posted on: 24 Paź 2010, 22:18:42]
zresztą co ma rasizm do alimentów????

fugemontor:
Magnez,przegladam to forum od dluzszego czasu i mam nieodparte wrazenie,ze chcesz za wszelka cene tutaj blysnac ale jakos nie bardzo ci to wychodzi....,proponuje wiec "przyklejenie" sie do innego forum,gdzie potrzebuja takich krzykaczy jak ty...
Z twoim zaangazowaniem i charyzma widzialbym cie raczej na forum pewnej polskiej partii ktora tez jest podobno bardzo blisko"stworcy" a i bredzi dosc podobnie jak ty...
Zajmowanie sie dziecmi czy nie,placenie na nie czy nie itd,itp to sa do cholery prywatne sprawy kazdego i nie tobie oceniac tych ludzi ani bawic sie w wujka"dobra rada"...,a tak na marginesie,to umoralnianie radze zaczac od siebie...

felix:
magnez...zachowujes sie jak dziewczyna wprzedszkolu...to byla osobista uwaga do ciebie....jezli jestes facet to zachowuj sie jak facet.....a rasism do alimentow niema nic,tylko do twojej uwagi do ""jezyku polskim"" a powiedzialem ci ze nie jestem polakiem .... a mnie nikt nie smuszal do slubu jedza...majac 22lat glowno znalem o zycie ,a charakter czlowieka sie krztaltuje pozniej  i sie okazalo ze do siebie nie pasujemy lub jesteszmy inny niz predz 5 lat i ze te slowa"kocham cie" to nie bylo jedna i najwazniesza postawa do ukladania rodziny..ty nie jestesz pierwszy a ja nie jestem ostatnii   ...i co robisz teraz?znow mnie zglos do redakcii??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej