Ogólne > Podatki
Jestem kompletnie zielona :/.....
GoTTie:
Jesli twoj maz zarabia 40tys DKK netto to czy moge zapytac gdzie pracuje i czym sie zajmuje?
Tula:
Tomasze niewierne, psiamac :D.
magraf:
--- Cytat: Klingon w 02 Paź 2007, 21:46:15 ---Jeżeli 20.000 zł netto nie robi na Tobie wrażenia w Polsce to na pewno 40.000 kr. nie zrobi w Danii. :(
--- Koniec cytatu ---
Dania to Dania,a Polska to Polska.Zapytałam o ta kwotę tylko dlatego,że nie znam realiów życia w Danii.Nie wiem ile kosztuje wynajem mieszkania,kupno auta czy też chleba i fajek.Ile to jest 20 000 zł to wiem i to całkiem ładna sumka,ale to wszystko zależy w jakim kraju się żyje.Dodam,że firma w której obecnie pracuje mój mąż bardzo dobrze płaci i moze dlatego ciężko się w nią wkręcić a szybko z niej wylecieć...dosłownie o byle co.Oto nawet,że po powrocie ktoś nie stawił się w biurze powiedzieć "Dzień dobry" :)Ale na ta firme nie moge absolutnie narzekać,może dlatego kowta 20 tyś nie jest dla mnie jakaś powalająca.Są tacy co zarabiają jeszcze raz tyle niewiele robiąc....a inni muszą tyrać.
piatka:
--- Cytat: GoTTie w 02 Paź 2007, 21:51:05 ---Jesli twoj maz zarabia 40tys DKK netto to czy moge zapytac gdzie pracuje i czym sie zajmuje?
--- Koniec cytatu ---
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nie mow, Gootie moze zechce wrocic do Danii :o
magraf:
--- Cytat: GoTTie w 02 Paź 2007, 21:51:05 ---Jesli twoj maz zarabia 40tys DKK netto to czy moge zapytac gdzie pracuje i czym sie zajmuje?
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie zarabia tyle...pisałam już.Że dostał taką propozycję.No napewno nie kradnie i nic z tych rzeczy :D a jak już na 100% będzie miał na koncie to wtedy napiszę,co to za firma,co robi w jakim mieście i czy to prawda,że tyle kasy zarobi.Bo na razie to jest tylko oferta pracodawcy,a jak bedzie w realu to się okaże.Na razie :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej