Ogólne > Podatki
Jestem kompletnie zielona :/.....
magraf:
--- Cytat: Aka w 02 Paź 2007, 21:48:53 ---Może to kwota roczna a nie miesięczna? ;)
Wtedy rzeczywiście nie robi wrażenia.
--- Koniec cytatu ---
Miesięcza z tego co wiem.
magraf:
--- Cytat: piatka w 02 Paź 2007, 21:58:58 ---ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nie mow, Gootie moze zechce wrocic do Danii :o
--- Koniec cytatu ---
Jejeu :) Ja tylko zapytałam czy to dużo,a tu tak watek się rozwinął.Nic więcej nie napiszę w tej kwesti dopóki na 1000% nie będę pewna (naocznie).A jak to się potwierdzi co pracodawca duński mu proponuje to wtedy napisze coś więcej o tej firmie i o pracy.Dodam,że praca ciężka,niebezpieczna,mało zdrowa i kupa godzin do wyrobienia (przynajmniej teraz) i na północy Danii :)
Klingon:
40.000 kr. netto to chyba 80.000 brutto. Dla lekarzy jest to może normalna wypłata, ale jak pisała Mirra, wielu wykształconych ludzi zarabia połowę, a inni jeszcze mniej. Czy to jest dużo zależy od Twoich oczekiwań. Dla mnie jest to duża kwota jako wypłata ale w Danii każdy poradzi sobie z jej wydaniem. ;D
Jomir:
Ja jakos nie wierze, ze Polak (nawet na managerskim stanowisku - no chyba ze TOP MANAGEMENT - w co znowu nie wierze, ze wzieli Polaka!! ) bedzie zarabial tyle netto co dunski adwokat, analityk bankowy czy informatyk progarmujacy w Oracalu....
Dodam, ze zarowno adwokatka jak i analityk dostali te prace pol roku temu i byli bardzo dumni z wynegocjowanych stawek !!!
Ale zycze powodzenia.
magraf:
W kwesti zarobków lekarzy to nic nie napisze bo nie mam zielonego pojęcia.Ja sobie też doskonale poradziłabym z każda kwotą :D Ale tak jak już napisałam....chciałam się rozeznać czy to dużo czy mało.Bo na PLN to jest "milusia" kwota.A co do Danii to nie miałam pojecia.No ale skoro piszecie że to dobrze,to pewnie tak jest.Ja się dopabuse o tym przekonam :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej