Ogólne > Praca w Danii

WAŻNE

<< < (3/8) > >>

piatka:
Na gorze strony masz napis: szukaj, wpisz interesujace cie haslo, jesli nie znajdziesz, przejdz do:
szukanie zaawansowane
po wpisaniu praca w Danii, "wyskoczylo" cztery strony naszego forum, gdzie wszystko bylo opisywane.
Kolejne 5, kiedy wpisalam: pobyt w Danii.
A tak na marginesie: dlaczego nie chce Ci pomoc osoba, ktora juz tam jest i tak szczesliwie wszystko zalatwila?
Pozdrowienia

madzialenasz:
hmmmm fajnie, tez bym tak chciala -jade do Danii i po tygodniu znajduje prace....i na dodatek w jop center udzielili mi informacji, i wskazali gdzie jest wolne miejsce pracy....Ja wiem ze Swojego doswiadczenia ze w Jobcenter nie mozna sie zarejestrowac skoro nie mam cpr......Mam przykladow wiele wlacznie ze mna
ale zycze powodzenia i radze szukac pracy w tych firmach co maja pozwolenie na zatrudnianie cudzoziemcow, bo tych co nie maja to zalatwianie napewno nie trwa tydzien
pozdrawiam

piatka:
Rowniez na dole kazdej strony jest informacja: skocz do
 tam znajdziesz wszystkie dzialy, wszystkie tematy postow, czytania dosc duzo, ale najlepiej sie ze wszystkim zapoznasz.
Jak sobie wyobrazasz, przyjezdzasz do Danii z dzieckiem, wysiadasz z samochodu..............i co dalej?
Gdzie spicie?
Gdzie jecie?
Czy w tym miescie tez sie wszystkim zajmuja?

ewaab:
o spanie się nie martwię bo to będzie
chodzi mi o pracę i tylko o to pytam w tym wątku

anha:
Daj spokój Piątka.
Niech jadą.
Ale żeby nie było potem na forum POMÓŻCIE RODACY !!!

PS.Ja rozumiem,że dorośli jada w ciemno,a noż się uda ale z dzieckiem??
Co to za rodzice??? Bez ubezpieczenia,bez lekarza.Taka tułaczka z dzieciakiem.
Miałam tu w sąsiedztwie taką agentkę  >:( w końcu trafiła z dzieckiem do aresztu i potem odstawili ich na prom.
Jej mi nie było szkoda bo głupia ale dziecko ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej