Regionalne > Århus, Aalborg ...

czy sa wystawki w Arhus?

(1/3) > >>

wystawki ?:
Witajcie, slyszałm że w Arhus są darmowe tzw wystawki z meblami i innymi jednym niepotrzebnymi a drugim tak - meblami. ? CZy ktos cos więcej wie gdzie to jest? Pozdrawiam Beata

lpgfk:
sa jakies dwa duze magazyny gdzie mozna sobie wziasc co potrzeba tak powiedzial mi "K3" tzn Michal zapytaj go przez forum
mowil mi o tym jak jechal ze mna z gliwic do arhus tydzien temu

piatka:
I to mi sie podoba..............
sa magazyny, gdzie mozna wziac................ prosze o adres, mysle, ze nie tylko ja

ZACZNIJMY PRACOWAC NA DOBRA OPINIE O NASZYM NARODZIE  :) ::)

lpgfk:
To sa podobno magazyny do ktorych ludzie zwoza rzeczy ktore sa im niepotrzebne, stamtad jesli ktos chce to moze sobie WZIASC  za darmo. Nie wiem czy to prawda ale wiem na 100% ze w hamburgu funkcjonuje okolo 6 takich magazynow gdzie mozna sobie WZIASC za darmo to co sie spodoba, ot taka samopomoc chlopska
wiec prosze nie sugerowac mi czegokolwiek w zwiazku z praca nad opinia o naszym narodzie.
Zareczam ze to nie ja pracuje nad ta "opinią" ktorą ma Pani na mysli. Sorry wielka pomylka.
Niektorym sprawia przyjemnosc bezpodstawne obrazanie innych wiec gratuluje dobrego samopoczucia :))))
zapraszam na jakikolwiek czat (ja tam nie bywam bo niedobrze mi sie robi:)))
Zycze milego dnia:))

piatka:
Podkreslam, Aarhus i Hamburg to dwa rozne panstwa, rozne zwyczaje, pisze o dunskich.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej