Ogólne > Rodzina ...

POMOCY MOJ SYN MA BIEGUNKE

<< < (3/8) > >>

polka40:

--- Cytat: weronicisiunia w 01 Gru 2010, 09:23:17 ---Prosze o pomoc zna ktos jakies duńskie lekarstwo na biegunke?? Moj syn ma juz 4 dobe biegunke bylam w szpitalu i powiedzieli mi ze samo przejdzie ale ja sie martwie. Aha moj synek ma 2 latka i 10 miesiecy.Bede wdzieczna za pomoc

--- Koniec cytatu ---
jak masz wode dystylowana ,ktora rozciecza sie zastrzyki to moj podaj napewno pomaga,albo jagody tej wody 2 łyzki stolowe co 1 godzine

weronicisiunia:
postanowilam ide jeszcze raz do lekarza bo znow zrobil kupke ale tym razem nie odpuszcze. Nie wierze ze oni nie podaja zadnych tabletek  na biegunke. Jak wroce napisze :)

agunia:
tutaj lekarze maja male pojecie o leczeniu,wiem bo bylam 3 razy w tym 2 razy  z dzieckiem i totalnie mi nie pomogli,dopiro jak na sile "wdarlam "sie do szpitala,nie wiem,czy twoj syn mial tutaj pielegniarke i czy sie tu urodzil,jesli mial pielegniarke jej zapytaj opne wiedza wiecej niz tutejsi lekarze

aniulka@25:
Witam wspolczuje Ci  :(   Ja przechodzilam to samo rok temu moj synek mial wtedy rok i 4 miesiace   i przez 4 doby miala biegunke z czego 3 razy bylam u lekarza oczywiscie nic mi nie poradzili oprocz picia duzej ilosci plynow  ostatnia wizyta zakonczyla sie zaproponowaniem przez lekarke paracetamolu w syropie po czym bylo jeszcze gorzej  :(   Moj synek odparzyl sobie pupke przez ciagle zalatwainie plakal gdy tylko probowalam go podmyc  wtedy zastosowalam make ziemniaczana w kapieli i przeszlo po czasie a na biegunke dawalam cole do picia i zrobilam kisiel taki bardziej rzadki pomoglo  kupilam rowniez zamrozone jagody w sklepie i mu podawalam    :)  Posiadam w domu wegiel w tabletkach jezeli bylaby potrzeba moge pomoc .Pozdrawiam

jeni:
Na biegunkie  pomoże na 100% kawa zbożowa podawaj  na sucho

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej