Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
happybeti:
"Wstawiane z rozmysłem", a teraz się "dekonspirujesz" ?
Zabawa ci się znudziła ?
Czy może nie ma żadnej zabawy, a jesteś zwykłym półanalfabetą, który w ten sposób się tłumaczy ze swego półanalfabetyzmu ?
A może jedno drugiego nie wyklucza? Wydaje ci się coś, ale półanalfabetą i tak jesteś 8)
Never mind- ani mnie to ziębi, ani grzeje 8).
To nie ja walę ortografy i idę w zaparte, że to "literówka " 8)
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 25 Lut 2016, 20:13:07 ---"Wstawiane z rozmysłem", a teraz się "dekonspirujesz" ?
Zabawa ci się znudziła ?
Czy może nie ma żadnej zabawy, a jesteś zwykłym półanalfabetą, który w ten sposób się tłumaczy ze swego półanalfabetyzmu ?
A może jedno drugiego nie wyklucza? Wydaje ci się coś, ale półanalfabetą i tak jesteś 8)
Never mind- ani mnie to ziębi, ani grzeje 8).
To nie ja walę ortografy i idę w zaparte, że to "literówka " 8)
--- Koniec cytatu ---
jeszcze się nie zdekonspirowałem i dłuuuugo tego nie zrobię.
Cała reszta Twojej paplaniny to po prostu "killer wieczoru" :D :D :D
Nawiasem mówiąc : z dwojga złego chyba lepszy półanalfabeta jak półgłówek ;)
Jomir:
--- Cytat: spooky w 25 Lut 2016, 09:00:18 ---hb - znowu to samo :), ja naprawdę już wymiękam (czytam Twoją wypowiedź i się za chwilę zastanawiam ... wtf? ;)) ... piszemy tematycznie (ja do Ciebie) o uchodźcach zalewających Europę Zachodnią, a Ty co chwilę piszesz o tym jak jest w Polsce :-X
O chrześcijaństwie to nie ze mną.
A propos fotek - sorry, to Jomir linkowała.
A tak podsumowując ... pamiętamy wątek o uchodźcach ... hb - sama wiesz, że pisałaś o nich przyjaźnie, żeby ich wpuszczać, Jomir bardziej wypośrodkowana ;) ... ale pisałaś, żeby wpuszczać ...
... a później stało się w Niemczech to, co się stało - masowe molestowania, gwałty, rabunki ... i proszę Cię tylko, nie dla mnie, nie dla innych, tylko dla siebie, dla własnego jakiegoś zastanowienia się - może czasami nie warto sobie ślepo ufać, tylko na chwilę przystanąć, popatrzeć na to, co się dzieje dookoła i przemyśleć sprawę. Przecież w Niemczech tych wydarzeń nie dokonały zielone ludziki, byli to ludzie, którzy zostali wpuszczeni do Europy. I myślisz, że to jednorazowe wydarzenie? - przecież to cały czas w nich siedzi. Gdyby tych ludzi tutaj nie było, to by nie było takich przykrych, dla wielu kobiet, wydarzeń. Dla mnie to było oczywiste, że taka mieszanka kultur i poziomu rozwoju jest nie do przyjęcia i będzie skutkowała różnymi nieprzyjemnościami, nie wiem jak można mieć takie klapki na oczach, by tego nie widzieć.
--- Koniec cytatu ---
Pisalam, ze "mleko juz na podlodze i trzeba cos z tym zrobic". Bo jak ich nie wpuszczac jak oni juz pod Berlinem byli?
Sie wpuscili! Wiec jedyne co mozna bylo zrobic, to to wszystko jakos ogarnac, i Mette daje rade.
Do reszty sie nie ustosunkuje - mikser do bicia piany przegrzany.
cwsm111:
--- Cytat: Jomir w 26 Lut 2016, 22:20:16 ---Pisalam, ze "mleko juz na podlodze i trzeba cos z tym zrobic". Bo jak ich nie wpuszczac jak oni juz pod Berlinem byli?
Sie wpuscili! Wiec jedyne co mozna bylo zrobic, to to wszystko jakos ogarnac, i Mette daje rade.
--- Koniec cytatu ---
Sie wpuścili ? nie zaprzeczaj faktom .Caly eurokolchoz byl świadomy zagrożenia już od arabskiej wiosny ,szturmowania Grecji i Włoch.Przed Berlinem było jeszcze sporo granic w strefie Schengen. Ja oczekuje od UE bycia dwa kroki przed niz jednego z późno.
Juz za niedługo można czekać nas sformułowanie -przecież oni tu zawsze byli.
Makrela zachowuje się jak agent ruskiego wywiadu .
spooky:
Jomir - aaa ... źle sformułowałem, to:
"ale pisałaś, żeby wpuszczać"
było w stronę hb. Odnośnie Twojej osoby, tylko to, że jesteś wypośrodkowana ;), takie wtrącenie.
No Makrelę to postawić przed jakimś Trybunałem za przemycanie milionów ludzi, ciężko domniemywać co się z jej głową stało.
... dobra, resztę wykasuję, dosyć już tego pisania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej