Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (230/234) > >>

happybeti:
Ciekawe, co zrobi teraz PROKURATOR Ziobro ?  8). Minister SPRAWIEDLIWOSCI.
Znamienne,  ze ci najglosniej wrzeszczacy o "zlodziejach" i "swiniach przy korycie" , mowia zazwyczaj sami o sobie 8).

farvela:
Czy ktoś oglądał wczoraj program na TV2 - Danmark mod Østeuropa? Eksperyment tv - sprawdzali i porównywali polskich i duńskich " håndværkerów". A teraz jak zwykle ostra dyskusja na fb tego programu. W sumie to nawet jestem zaskoczona ze taki wydźwięk miał ten program. Spodziewałam sie raczej programu z tezą ale w drugą stronę.
Druga cześć tego cyklu za tydzień 19.01

lonewolf:
Ogladal..i"
Przykro ale taka prawda...nie jestem zdziwiony jezeli ktos zaraz poda polskie firmy jako przyklad fuszerki... ale sorry jak robili mi remont-Duny to najpierw zrobili podloge -ze sraczka aby jej nie uszkodzic -kurwa normalne to jest `?
A pracownicy sie srali ,ze o podloga zrobiona i teraz jak im cos spadnie (srogka element renowacji ) to za to placa? To jest "chore" podloga to oststnia rzecz ktora sie robi -na calym swiecie tak jesy-ale nie dotyczy Danii...widocznie...
Nie pisz ze sa lepsi od   tlukow Dunskich bijemy ich  na glowe"
Nie pisz ze "duny sa lapsze"..to nic nie da po tym programie...Kolej na Litwinow...
Ale co spodziewalas sie ..ze Polacy nauczeni pracowac to "debile"....?

farvela:
Nie. Ale spodziewałam się ze tak zostaną pokazani. Że duńska tv zrobi wszystko by bronić swoich håndværkerów ;)))

cwsm111:
macie gdzieś do tego linka. najlepiej bez logowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej