Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (164/234) > >>

aisak:

--- Cytat: lonewolf w 12 Mar 2013, 21:23:21 ---Vordi on mi na ciaptego wyglada...jakiegos a to , ze najebany to swoja droga...a mowia ,ze polacy to pijaki...o nich co robia i jak sie zachowuja to nie wspomne... >:( wystarczy mi obraz na festach..jakby ich ktos ze smyczy spuscil do tej gorzaly..

--- Koniec cytatu ---
Bo glowy maja nie tegie, nie przystosowane do wiekszej ilosci napojow wyskokowych. wiec jak jest okazja do paru glebszych, jeszcze jakichs mixow, no to potem mamy piekne landszafty dunskie ;D. Ale jakby co, to Polak-pijak ;) ;D

aisak:

--- Cytat: lonewolf w 12 Mar 2013, 23:53:17 ---To co odwalili w czechach to jedno a jak ich z MSZ  tu tlumaczyli....zenada
A ci biali to na sile probuja byc czarnuchami...?

--- Koniec cytatu ---
Czytalam komentarza do tej sprawy na polskim portalu. Ludzie sie pytali, gdzie sa Ci Dunczycy na tych zdjeciach, bo oni tylko kolorowych widza ;D!

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 12 Mar 2013, 21:38:09 ---A widziałeś co zrobili duńczycy w Czechach ? Przyjechało 1500 młodziaków tak się nachlali, że w zabawie roznieśli hotele w pył . Łóżka ,meble porozwalane ,zostawili syf niemiłosierny za sobą.
Sąsiedzi hotelowi jeden po drugim dzwonili na policję,nie mogąc uspokoić pijaną duńską młodzież .
 Przynieśli WSTYD  dla DK ! 
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/419539,w-czeskiej-pradze-inwazja-pijanych-dunczykow.html

http://www.travelmaniacy.pl/artykul,praga_ma_dosc_pijanych_dunczykow,3954,1,0.html

--- Koniec cytatu ---
Mc , widac, ze w hotelach nigdy nie pracowalas. Taki syf to norma, szczegolnie po konfirmacjach, julefrokostach i påske frokostach. Normalnie hotel nadaje sie do renowacji  ;D. Dunczycy nie sa, przepraszam za uogolnienie, przyuczeni do porzadku i szanowania czyjejs pracy oraz uszu ;D

1941:

--- Cytat: lonewolf w 12 Mar 2013, 23:53:17 ---To co odwalili w czechach to jedno a jak ich z MSZ  tu tlumaczyli....zenada
A ci biali to na sile probuja byc czarnuchami...?

--- Koniec cytatu ---

Ja mysle, ze Dunczycy po glebszym przemysleniu sprawy odbija pilke i stwierdza, ze w tamtym hotelu taki syf bo polki sprzataja, oni wiedza bo u nich jak polki sprzataja jest tak samo. Zdjecia natomiast zrobiono tendencyjnie i trudno nawet pokusic sie o stwierdzenie, ze byli to dunczycy.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 13 Mar 2013, 18:24:49 ---Ja mysle, ze Dunczycy po glebszym przemysleniu sprawy odbija pilke i stwierdza, ze w tamtym hotelu taki syf bo polki sprzataja, oni wiedza bo u nich jak polki sprzataja jest tak samo. Zdjecia natomiast zrobiono tendencyjnie i trudno nawet pokusic sie o stwierdzenie, ze byli to dunczycy.

--- Koniec cytatu ---
Tu sie mylisz. Dunczycy niegdy nie skarza sie na sprzatajace Polki :P ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej