Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
aisak:
--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 02:23:12 ---No jak ktos roweru nie umie swego upilnowac, to nie dziwie sie bardziej ludzkim aspektom ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
Fajnie sie smiac, jak sie mieszka z daleka od innych Polakow i opalonych Dunczykow ;)
Sie tu sprowadz, to zobaczysz, co oznacza zycie w "ludzkiej dzungli" :D :D :D
Gwarantuje, ze z wrzaskiem uciekniesz :D. Mam nadzieje, ze zachowujac przynajmnie jedna pare czystych gatek na sobie ;) :D :D :D
1941:
--- Cytat: aisak w 20 Cze 2013, 10:03:13 ---Fajnie sie smiac, jak sie mieszka z daleka od innych Polakow i opalonych Dunczykow ;)
Sie tu sprowadz, to zobaczysz, co oznacza zycie w "ludzkiej dzungli" :D :D :D
Gwarantuje, ze z wrzaskiem uciekniesz :D. Mam nadzieje, ze zachowujac przynajmnie jedna pare czystych gatek na sobie ;) :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
O moje gatki mozesz byc spokojna patrz innych lepiej bedzie (a moze juz prałas?), nie taka patologie ogladałem i wsrod niej przebywałem, wiec spoko. Swoja droga chyba dazysz do tego zeby podziwac Twoje bohaterstwo niby :o :)
Ponadto to wiesz ja tam nikomu np. w krok nie zagladam ;D
aisak:
--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 12:19:48 ---O moje gatki mozesz byc spokojna patrz innych lepiej bedzie (a moze juz prałas?), nie taka patologie ogladałem i wsrod niej przebywałem, wiec spoko. Swoja droga chyba dazysz do tego zeby podziwac Twoje bohaterstwo niby :o :)
Ponadto to wiesz ja tam nikomu np. w krok nie zagladam ;D
--- Koniec cytatu ---
Spox 8)
Wyluzuj, cos spiety jestes.... ;) :D :D :D
1941:
--- Cytat: aisak w 20 Cze 2013, 12:34:04 ---Spox 8)
Wyluzuj, cos spiety jestes.... ;) :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Ja luzak jestem, a co z krokiem cos nie tak jednak???
Jak niechcaco trafilem, sorry, to taki przykład był, nic do Ciebie personalnie.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 12:55:29 ---Ja luzak jestem, a co z krokiem cos nie tak jednak???
Jak niechcaco trafilem, sorry, to taki przykład był, nic do Ciebie personalnie.
--- Koniec cytatu ---
ok ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej