Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (172/234) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 02:23:12 ---No jak ktos roweru nie umie swego upilnowac, to nie dziwie sie bardziej ludzkim aspektom  ;) ;D

--- Koniec cytatu ---
Fajnie sie smiac, jak sie mieszka z daleka od innych Polakow i opalonych Dunczykow ;)

Sie tu sprowadz, to zobaczysz, co oznacza zycie w "ludzkiej dzungli" :D :D :D

Gwarantuje, ze z wrzaskiem uciekniesz :D. Mam nadzieje, ze zachowujac przynajmnie jedna pare czystych gatek na sobie ;) :D :D :D

1941:

--- Cytat: aisak w 20 Cze 2013, 10:03:13 ---Fajnie sie smiac, jak sie mieszka z daleka od innych Polakow i opalonych Dunczykow ;)

Sie tu sprowadz, to zobaczysz, co oznacza zycie w "ludzkiej dzungli" :D :D :D

Gwarantuje, ze z wrzaskiem uciekniesz :D. Mam nadzieje, ze zachowujac przynajmnie jedna pare czystych gatek na sobie ;) :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

O moje gatki mozesz byc spokojna patrz innych lepiej bedzie (a moze juz prałas?), nie taka patologie ogladałem i wsrod niej przebywałem, wiec spoko. Swoja droga chyba dazysz do tego zeby podziwac Twoje bohaterstwo niby  :o  :)
Ponadto to wiesz ja tam nikomu np. w krok nie zagladam  ;D

aisak:

--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 12:19:48 ---O moje gatki mozesz byc spokojna patrz innych lepiej bedzie (a moze juz prałas?), nie taka patologie ogladałem i wsrod niej przebywałem, wiec spoko. Swoja droga chyba dazysz do tego zeby podziwac Twoje bohaterstwo niby  :o  :)
Ponadto to wiesz ja tam nikomu np. w krok nie zagladam  ;D

--- Koniec cytatu ---
Spox 8)

Wyluzuj, cos spiety jestes.... ;) :D :D :D

1941:

--- Cytat: aisak w 20 Cze 2013, 12:34:04 ---Spox 8)

Wyluzuj, cos spiety jestes.... ;) :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

Ja luzak jestem, a co z krokiem cos nie tak jednak???
Jak niechcaco trafilem, sorry, to taki przykład był, nic do Ciebie personalnie.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 20 Cze 2013, 12:55:29 ---Ja luzak jestem, a co z krokiem cos nie tak jednak???
Jak niechcaco trafilem, sorry, to taki przykład był, nic do Ciebie personalnie.

--- Koniec cytatu ---
ok ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej