Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
aisak:
--- Cytat: happybeti w 24 Cze 2013, 20:37:05 ---Nijak, Aisak.
Luzik :) 8)
A w Polsce ktro się przejmuje, co wypisuje "Fakt" czy "Superekspres " ;D 8)
Takie same piśmidła- redaktorzyny muszą z czegoś żyć.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem taka pewna... To nakreca ludzi np takich jak Brevik...
makarpoland:
Tu chyba problem jest wiekszy niz kieszen redaktorzyny i pismakow. ZMienia sie nastawienie do imigrantow w krajach starszej UE. Nikt nigdzie juz nie chce przyjezdnych. Moga wyjsc z tego problemy, bo sam znam wielu Dunczykow podatnych na tego typu "newsy".
@Breivik
Chyba nie wierzysz, ze to wytwor mediow i samodzielny "strzelec" i maniak ? Breivik to inna bajka niz artykuly z gazet. Chodzi bardziej o opinie wiekszosci i ich glosy.
Swoja droga - czemu to tak obrazaja Polakow, Litwinow czy Rumunow, a nie biora pod lupe problemu islamizacji kraju :) ?
aisak:
--- Cytat: makarpoland w 24 Cze 2013, 20:41:41 ---Tu chyba problem jest wiekszy niz kieszen redaktorzyny i pismakow. ZMienia sie nastawienie do imigrantow w krajach starszej UE. Nikt nigdzie juz nie chce przyjezdnych. Moga wyjsc z tego problemy, bo sam znam wielu Dunczykow podatnych na tego typu "newsy".
@Breivik
Chyba nie wierzysz, ze to wytwor mediow i samodzielny "strzelec" i maniak ? Breivik to inna bajka niz artykuly z gazet. Chodzi bardziej o opinie wiekszosci i ich glosy.
Swoja droga - czemu to tak obrazaja Polakow, Litwinow czy Rumunow, a nie biora pod lupe problemu islamizacji kraju :) ?
--- Koniec cytatu ---
Pierwsza czesc i ostatnia - zgoda. Ale co Ty mi tu wmawiasz o Breviku, ze wierze :o? Nie wiesz, to nie imputuj, ok?
Only for your ears ;): nigdy nie wierze w bzdury drukowane przez populistow. Tobie tez tak radze.... ;)
vordingborg:
--- Cytat: makarpoland w 24 Cze 2013, 20:41:41 ---
--- Koniec cytatu ---
Bo jak się wychylą to ta islamizacja parę ulic im spali w Kopenhadze i choinki nie będzie :(
Dlatego chyba bezpieczniej uczyć ich demokracji tam na miejscu
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 24 Cze 2013, 21:11:17 ---Bo jak się wychylą to ta islamizacja parę ulic im spali w Kopenhadze i choinki nie będzie :(
--- Koniec cytatu ---
Mam zakaz na wstawianie buziek itp, ale....co mi tam:
:D :D :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej