Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
psychopata:
Mysle, ze spopularyzowac mozna bylo taniej ;) A serio, mistrzostwa sie wziely, moim zdaniem, z naszej manii wielkosci i checi udowodnienia wszystkim oraz samym sobie, ze mozemy. A ze bedziemy miec 4 stadiony, ktore sa za duze na nasze potrzeby i generuja gigantyczne dlugi, to o tym nikt wtedy nie pomyslal.
Nieodpowiedzialne obciazenie ekonomiczne to bedzie wtedy, jak razem ze Slowacja staniemy do konkursu o organizacje zimowych igrzysk olimpijskich 8)
zpatentem:
Nie rozumiem Cie Aisak,co masz na mysli? Pytam bo jestem ciekawy i chcialbym uslyszec opinie ludzi, zyjacych jeszcze Polska a ja juz do takich chyba wiecej nie naleze.Ciekawosc i tylko ciekawosc aisak, nie szukaj prowokacji i obelg co 15sek i co 10cm, uspokoj sie :)
zpatentem:
Czy sa to stadiony ktore maja dachy co umozliwia zimowe zawody i koncerty? Cos jak Parken.
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 24 Cze 2013, 22:47:00 ---Nie rozumiem Cie Aisak,co masz na mysli? Pytam bo jestem ciekawy i chcialbym uslyszec opinie ludzi, zyjacych jeszcze Polska a ja juz do takich chyba wiecej nie naleze.Ciekawosc i tylko ciekawosc aisak, nie szukaj prowokacji i obelg co 15sek i co 10cm, uspokoj sie :)
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem Cie zpatentem, co masz na mysli? Pytam bo jestem ciekawa ...Ciekawosc i tylko ciekawosc z patentem, nie szukaj prowokacji i obelg co 15sek i co 10cm, uspokoj sie :)
zpatentem:
Aisak,
Jaki kij jakie mrowisko? Czy te mistrzostwa to jest kontrowersyjny temat?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej