Regionalne > Kopenhaga

szukam znajomych w Ringsted

(1/2) > >>

minka:
Witanko,

Szukam znajomych a dokladniej kolezanek w Ringsted.Takich fajnych babek jak ja ;D..do pogadania,plotkowania,zakupow,wypadow na balety itd....panie wiedza o co chodzi :D
Mam 28 lat,mieszkam w Danii ponad 5 lat.Po przeprowadzce z Kopenhagi do Ringsted wiele z moich kolezanek pokazalo jak im zalezy...if you know what I mean.
Jezeli ktos potrzebuje kogos do pogadania,czy ramie do poplakania...jestem :)
Prosze o kontakt na portalu...

pozdrawiam

Emilia Frankowska

natka:
Hej ja mieszkam w Næstved to nie tak daleko Ringsted.Mam 22 lata i pracuje tu jako aupair.Napisz do mnie na gg lub email jak chcesz. :D. gg: 11535413.  Email: natkakonczynka@buziaczek.pl

Tomala:
Hej minka!

Ja tak poza tematam, ale mam nadzieję, że znajdziesz chwilę aby odpowiedzieć. Mieszkam już od ponad 6 miesięcy we Fredensborgu i rozglądam się za nowym lokum w pobliżu i mam do Ciebie pytanko jak tam jest w Ringsted? We Fredensborgu nie udało mi się znaleźć żadnych ziomali :( Jak długo tam mieszkasz i czy poznałaś jakieś wartościowe osoby?

Pozdrawiam

minka:
Hej,

Mieszkam tu ponad rok....miasteczko fajne,spokojnie i ludzie przyjazni...typowe miasteczko...ale ja juz bym stad do Kopenhagi nie wrocila
Jezeli chodzi Ci o polskich znajomych to tutaj nieznam nikogo z polakow....mam kilku dunskich znajomych.Niewiem wiele o polskiej spolecznosci w Ringsted,sorry
Mam zamiar zapisac sie do szkoly jezykowej na wiosne bo teraz niemam czasu ze wgledu na moja prace....wiesz jak to w szkole....zawsze sie tam znajomych znajdzie

dorcia_skibby:
Witam
Ja mam podobny problem zadnych Polakow w poblizu do Ringsted mam kawalek drogi a mieszkam w Skibby w Danii jestem 6 miesiecy i jak narazie bezskutecznie szukam polskich znajomych:)pozdrawiam Cie serdecznie ps.ja tez na wiosne wybieram sie do szkoly:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej