Ogólne > Tłumaczenia

przetłumaczenie oferty pracy+ biedne norki

<< < (3/3)

Klingon:
Jest zasadnicza różnica między zabijaniem dla jedzenia a zabijaniem dla snobizmu.

mawi:
no co Wy ja chciałam jej sprezentować  taką norkę ,    ,....żywą   ;D

Tula:

--- Cytat: piatka w 25 Paź 2007, 23:32:53 --- Jak swiat swiatem czlowiek nie jest roslinozerca..........
--- Koniec cytatu ---
Czyzby. Polowa Indii jest roslinozerna, od pokolen.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Niestety, ktos hoduje zwierzeta, ktosmusi je zabic, zebysmy mogli wykorzystac surowiec.
--- Koniec cytatu ---
Nikt niczego nie musi. Ludzie hoduja i zabijaja zwierzeta, bo jest na to zapotrzebowanie.

--- Cytat: Klingon ---Jest zasadnicza różnica między zabijaniem dla jedzenia a zabijaniem dla snobizmu.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma zadnej, Klingonie: zabicie jest zabiciem.

Czytalam kiedys pewna ksiazke i tam bylo takie zdanie -- ciekawa jestem, ilu mielibysmy wegetarian, gdyby dla zjedzenia schabowego trzeba byloby wlasnorecznie zabic i sprawic swinie.

madzialenasz:
Mi tam nie przeszkadza jesli ktos nosi skorzane rzeczy czy futra, sama nosze skorzane rzeczy, ale futra mi sie nie podobaja, ajesli zobacze taka slodka norke to chyba bym nie chciala znije futra-taka juz jestem
Taka tez juz jestem ze swini nie zjem za nic na swiecie, oduczylam sie od dwoch lat, i na dzien dzisiejszy moj zoladek wieprzowiny nie ztrawi ( i krolikow i zajecy) nie wiem dlaczego
Ale to tak na marginesie, jedni lubia to drudzy tamto i mi tam to rybka
pozdrawiam

allena:
Hej... przed chwila przeczytalam informacje o uwolnienie norek i sprawilo mi to WIELKA radosc.Chwala temu, kto to uczynil.
Nienawidze zabijania, uwazam, ze czlowiek, ktory moze sterowac swoimi czynami i je oceniac nie ma prawa zabierac zycia innym istotom.
Ciesze sie, ze chociaz jakas czesc tych zwierzat zostala uratowana. Sciskam reke temu wybawcy ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej