Regionalne > Odense
poszukuje pracy
szukajaca pracy:
Witam wszystkich czyających :). Od jakiegoś czasu poszukuję pracy w Danii. Mam możliwość zamieszkania w Odense. Pomimo tego bezskutecznie błąkam się po internecie w poszukiwaniu pracy. Proszę jeżeli ktoś zna aktualną i ciekawą pracę proszę o kontakt. Mogę pracować w szklarni, przy pieczarkach... :(
madzialenasz:
Ostatnio dzwonili do mnie z biura w Odense ze maja jakas prace w Odense znajdz na necie js-consulting i zadzwon do nich
SZUKAJĄCA PRACY:
NIESAMOWITE DZIĘKI WŁAŚNIE CZYTAM INFO NA FORUM I NAPOTYKAM NA RÓŻNE INFORMACJE. NARESZCIE TRAFIŁAM NA PRZYJAZNYCH LUDZI. BARDZO DZIĘKUJE. MIŁEGO POPOŁUDNIA :)
Tula:
Poszukaj tez wsrod firm oferujacych prace w wikariatach (z listy tych firm, ktore maja mozliwosc zatrudniania od razu) -- ja, z kiepskim dunskim i dobrym angielskim dostalam od jednej z nich oferte pracy w przedszkolu w Odense. Tyle, ze u mnie przeprowadzka nie wchodzila w gre. To bylo jakies poltora miesiaca temu.
A co do JS Consulting, przeczytaj uwaznie to, co na temat tej firmy na forum bylo, zebys nie zalowala potem. Pozdrawiam.
SZUKAJĄCA PRACY:
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ :) :) :) JEŻELI JESZCZE MOGĘ PROSIĆ O DOKŁADNIEJSZE NAMIARY NA
"WIKARIATY"? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej