Ogólne > Pomoc!
konfiguracja sieci bezprzewodowej
kotka:
witam,mam maly probem z laptopem,nie moge skonfigurowac sieci bezprzewodowej,czy jest moze w okolicach aalbor polak potrafiacy mi pomoc???
dar_czar:
Witam!
a jakie są objawy?
kotka:
witaj
w polsce nie mialam problemu ze znalezieniem sieci bezprzewodowej spkojnie 3km byl zasieg,dalam laptopa do pwonownego wgrania windows niby informatykom,po tym juz nie chcialo mi lapac sieci w polsce,ja sie na tym wogole nie znam w dosatku pewna osoba nie moze mi ustawic bo polskiego nie zna a ja ajngieslki slabo,gdy chce go skonfigurowac to wyskakuje zebym uzylka karty flesh usb albo zrobila to recznie.mam zerowe pojecie odnosnie komputerow,mieszkam niedaleko aalborg
K3:
--- Cytat: kotka w 27 Paź 2007, 20:55:28 ---witaj
w polsce nie mialam problemu ze znalezieniem sieci bezprzewodowej spkojnie 3km byl zasieg,dalam laptopa do pwonownego wgrania windows niby informatykom,po tym juz nie chcialo mi lapac sieci w polsce,ja sie na tym wogole nie znam w dosatku pewna osoba nie moze mi ustawic bo polskiego nie zna a ja ajngieslki slabo,gdy chce go skonfigurowac to wyskakuje zebym uzylka karty flesh usb albo zrobila to recznie.mam zerowe pojecie odnosnie komputerow,mieszkam niedaleko aalborg
--- Koniec cytatu ---
eee. sieć bezprzewodowa to raczej nie złapie ci tych 3km ;D
a tak na serio to mi wychodzi , że komputer krzyczy ci o sterowniki do karty bezprzewodowej
najlepiej podaj dokładnie treść komunikatu
kotka:
gdy chce skonfigurowac siec wyskakuje mi uzyc flesh usb albo skonfigurowac recznie ,sadze,ze nie ma sterownikow poniewaz windows byl wgrywany dwa razy
siec mi lapalo bo tam gdzie ja mieszkam nie ma internetu bezprzewodowego.mniejsz z tym wazne co teraz ,a moglys mi powiedziec czy mozna kupic tutaj internet bezprzewodowy jak iplus albo blueconnect????postaram sie zobaczyc sterowniki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej