Ogólne > Edukacja

Nauka jezyka dunskiego

<< < (35/38) > >>

roman_piroman:
Tyle czasu zmarnowałem na szukanie sensownych materiałów do nauki w google, a tutaj wystarczyło wejść na ten temat :) dzięki bardzo świetne strony. Szczególnie te stare z wyglądem ala lata 90' przynajmniej szybko się ładują.

paweł 77:
CZy możecie polecić jakiegoś korepetytora języka, który przyszedłby do domu na 1-2 h? A może ktoś z Was czuje się na siłach? Chodzi o naukę podstaw dziecka wiek 8 lat  ;)

zpatentem:
A co wy na to?

http://informacje-ze-swiata.pl/artykuly/nowa-2-tygodniowa-formula-przyswajania-jezykow/?utm_campaign=bc-2&utm_content=200x100_mapa---69&utm_medium=big&utm_source=nba

Kurcze, w Danii nieznany :) Szwed, ale w Szwecji tez nieznany. Polska prasa :) :)

zpatentem:

--- Cytat: roman_piroman w 08 Sty 2016, 10:56:37 ---Tyle czasu zmarnowałem na szukanie sensownych materiałów do nauki w google, a tutaj wystarczyło wejść na ten temat :) dzięki bardzo świetne strony. Szczególnie te stare z wyglądem ala lata 90' przynajmniej szybko się ładują.

--- Koniec cytatu ---

Daj ogloszenie w jakims liceum czy szkole, polski nauczyciel dunskiego to zawracanie glowy, chyba, ze tu urodzony.

happybeti:
Syn odkryl.
I, bestia jedna, juz do mnie mowi po dunsku :)).Po pierwszych " lekcjach". No, ale jemu jezyki same wchodza do glowy .

//www.youtube.com/watch?v=U2GTyqxwtso
 Super sprawa- uczysz sie dunskiego lekko, latwo i zabawnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej