Ogólne > Rodzina ...

Opieka medyczna

<< < (7/44) > >>

Bulinka:
Słuchajcie mam problem. Za kilka miesięcy mam wyjechać do Danii do męża na zasadzie łączenia rodzin. Planowaliśmy że najpierw podejmę naukę języka ale co wtedy z ubezpieczeniem? Jak nie będę pracować to czy będę ubezpieczona jakoś przez męża czy coś w tym stylu????????Jak będę potrzebowała iści do ginekolog  czy innego lekarza lub nawet do szpitala to będę za to płacić?????

Jomir:
od momentu, kiedy otrzymasz pozwolenie, zameldujesz sie i otrzymasz zolta karte, jestes w pelni ubezpieczona.

Bulinka:
to mnie uspokoiłaś bo zaczynałam już panikować, dziękuję

Ilona:
czesc mam na imie  Ilona mam 21 lat  mam mały problem prawdopodobnie mam reumatyzm genetyczny po mamie chciala bym  leczyć  :'( :'( :'(mieszkam w dani szukam Polskiego lekarza nie umiem zadnego jezyka mieszkam na brondby nord vej moge prosić o pomoc naprawdę mi zależy zostawiam numer gg 12511316 Emeila   dzilona20@wp.pl   dziekuje

uka:
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi z tym ubezpieczenie Denmark? Byłam dzisiaj u stomatologa duńskiego (NIESTETY :( ) i na rachunku jest taka pozycja ale w moim przypadku jest tam 0. Jestem w 1 grupie ubezpieczenia i bardzo mnie interesuje czy jest to jakis rodzaj ubezpieczenia, który można sobie samemu dokupić, a jeżeli tak to co ono obejmuje. I mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli jestem w grupie 1 i korzystałam z usług stomatologa, który obsługuje ubezpieczone osoby to czy jest szansa, że można z jakiejś instytucji otrzymać jakieś dofinansowanie do leczenia zęba? (zaznaczę że zapłaciłam masę pieniędzy, bo leczenie było kanałowe na 3 kanałach)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej