Regionalne > Århus, Aalborg ...
Poszukiwana fryzjerka
madzialenasz:
--- Cytat: mala_z_Aarhus w 28 Lis 2007, 15:00:20 ---Przyznam, ze nie spotkalam sie z taka mozliwoscia w Danii.
Moze, kiedy fryzjerka przychodzi do Ciebie do domu to mozliwe, ale tak w zakladzie to raczej nie.
Ja za farbowanie wlosow do ramion zaplacilam 1000kr.
--- Koniec cytatu ---
Hey. O jej 1000 koron?Wiem ze ceny sa wysokie ale az tyle.....No ja juz dowiadywalam sie u jednej fryzjerki w Århus-polki ze u Niej w zakladzie(ma kosmetyki pozadnej firmy) farbowanie wyniesie mnie okolo 500koron(mam wlosy do polowy plecow). I ze zrobi mi ustepstwo, jesli przyjde z wlasnym materialem to samo zafarbowanie wyniesie mnie 150 kr.
Jeszcze sie zastanowie nad wszystkim, mam czas. Dzieki. Pozdrawiam
Irsiya:
--- Cytat: madzialenasz w 28 Lis 2007, 18:11:33 ---Hey. O jej 1000 koron?Wiem ze ceny sa wysokie ale az tyle.....No ja juz dowiadywalam sie u jednej fryzjerki w Århus-polki ze u Niej w zakladzie(ma kosmetyki pozadnej firmy) farbowanie wyniesie mnie okolo 500koron(mam wlosy do polowy plecow). I ze zrobi mi ustepstwo, jesli przyjde z wlasnym materialem to samo zafarbowanie wyniesie mnie 150 kr.
Jeszcze sie zastanowie nad wszystkim, mam czas. Dzieki. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
a jakiej firmy ma produkty,ze za farbowanie tej dlugosci wlosow wezmie 500 kr? :o
Ja mam wlosy do ramion i nie schodze z 1100 kr
mawi:
Ja mam długie włosy i za jasne pasemka z podcięciem płacę ok 700-800 dkk w Frederikshavn .
willy:
Ja tam niewiem o co wam chodzi dziewczyny. Jak miałem włosy do pasa to nie musiałem chodzić do fryzjera ;D
Irsiya:
--- Cytat: mawi w 12 Gru 2007, 19:54:02 ---Ja mam długie włosy i za jasne pasemka z podcięciem płacę ok 700-800 dkk w Frederikshavn .
--- Koniec cytatu ---
no tak jasne pasemka sa tansze niz farbowanie calych wlosow i na to dodatkowo 2-3 kolory pasemek.Poza tym w Aalborg fryzjerzy wiecej sobie licza ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej