poloniainfo.dk

*
Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: rekrutacja do pracy w hipermaketach w firmie Eventforce  (Przeczytany 16288 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Klingon

• Gość
Odp: rekrutacja do pracy w hipermaketach w firmie Eventforce
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Lis 2007, 15:09:24 »
Fakt że firma ma prawo lekceważyć pracowników a pracownicy mają prawo zlekceważyć firmę.
Tak wygląda kapitalizm... ;D

Offline anusiak

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Lis 2007, 13:40:20 »
Tak samo my mamy prawo miec watpliwosci i dzielic sie nimi na forum..  ;)
Czy nie lepiej byłoby zamiast tępić zło szerzyć dobro?

Lukas

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Gru 2007, 19:04:34 »
Witam serdecznie.
Mam pyt do ludzi ktorzy byli na drugiej rozmowie o prace w Super Arenie...
A mianowicie potrzebuje numer tel do Adriana (tego co przeprowadzal 2 rozmowie) czy bylby ktos taki mily i moglby mi podac na maila ForYou2@wp.pl
Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie.

Adamek

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Sty 2008, 02:11:05 »
Ktos wniesie cos ciekawego odnosnie watku pracy?
jakies konkrety? data rozpoczecia pracy? ktos sie cos odzywal do was w sprawie podjecia tej pracy czy nadal czekamyyyyy?
Przypominam ze w ogloszeniu bylo podane ze praca miala sie zaczac 15.11.2007 a ktory dzis mamy ???    ;)

Zuric

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Sty 2008, 07:45:15 »
Pozwole sobie zabrac glos choc nie staram sie o te prace.

Mysle ze tak dlugi czas zalatwiania wszelkich spraw przez dunczykow wynika z ich mentalnosci innego podejscia do zycia.Wszelkie sprawy formalne trwaja u nich miesiacami.Sam czekam na kontrakt juz 2,5 miesiaca od momentu zlozenia Cv.Narazie mam tylko ustne potwierdzenie ze bede pracowal.Kiedy zaczne nie wiem.Niby mamy zaczac 28.01 ale watpie w to!Kontrakt pozwolenie na prace i pobyt.Zalatwienie tego to znowu ze 2,5 miecha,Wiec zycze wam cierpliwosci i wytrwalosci bo jak wiecie poczekac na prace w Danii naprawde sie oplaca.Pozdrawiam.

piatka

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 07 Sty 2008, 08:47:52 »
Ktos wniesie cos ciekawego odnosnie watku pracy?
jakies konkrety? data rozpoczecia pracy? ktos sie cos odzywal do was w sprawie podjecia tej pracy czy nadal czekamyyyyy?
Przypominam ze w ogloszeniu bylo podane ze praca miala sie zaczac 15.11.2007 a ktory dzis mamy ???    ;)
Jesli nikt sie do ciebie nie odezwal, znaczy tylko, ze nie dostales tej pracy, szukaj czegos innego.

adamek

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Sty 2008, 13:35:52 »
Chodzi o to ze sie odezwali do mnie... i nadal kaza czekac i jeszcze niby ma byc jeszcze jakies jednoi spotkanie niby dla formalnosci bo maja jednak wiecej osob zatrudnic niz przewidywali- ale co do terminu rozpoczecia pracy NADAL NIC NIE WIEDZA DOKLADNIE- dla mnie to zwykla paranoja, zaczyna mnie wqrwiac to czekanie- 2miesiace temu miala sie juz rozpoczac praca- 1 rozmowa byla ponad 2 i pol miesiaca temu- a pracy jak nie bylo tak nie ma. Troche przeginaja- robia 4rozmowy do prostej pracy- czy my startujemy na stanowisko jakies kabusewnicze czy co? towar ukladac chyba kazdy umie...
Zaczolem szukac innej pracy, jak cos znajde to napewno podejme inna prace i wtedy odwroci sie sytuacja... rozmawialem z kilkma innymi osobami co byly na rozmowach i to samo mysla....- w Ch*ja ciecie tez zajecie.
Pozdraiwam cierpliwych i napalonych na prace ktora niewiadomo czy wogole bedzie.....

Zuric a co do kontraktu to jest podpisywany z dniem rozpoczecia pracy. Ustnie to moze cie 1000 pracownikow zapewnic ze bedziesz pracowal a potem ci powiedza ze nie aktualne. Pozwolenie na prace zalatwisz w 3-4tyg jak sie sprezysz odrazu po podpisaniu kontraktu- wiem bo sam zalatwialem.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 07 Sty 2008, 13:35:52 »

Lukaszeek

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 02 Lut 2008, 14:58:33 »
Witam serdecznie.
Ja tez bylem na 2 rozmowach do Eventforce i nadal nie pracuje.... czy moze ktos wie co sie dzieje w tej firmie? czy jacys ludzie zostali zatrudnieni? czy wogole bede przyjmowac do pracy czy to tylko czysty pic na wode ??? Firma troche nie powaznie postepuje i niewiem co myslec....
Prosze o komentarze osob ktore byly na rozmowach i moze wiedza cos wiecej odemnie... bede wdzieczny za info.
Pozdro

piatka

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 02 Lut 2008, 15:27:17 »
Uwazam, ze firma jest calkiem powazna..........
Skoro zglosilo sie duzo chetnych, skorzystala z prawa wyboru.
 Gdyby twoja oferta ich zainteresowala, skontaktowaliby sie z toba..............

Offline anusiak

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
« Odpowiedź #24 dnia: 03 Lut 2008, 14:06:12 »
Radzilabym nie liczyc tylko i wylacznie na ta prace..
Czy nie lepiej byłoby zamiast tępić zło szerzyć dobro?

Lukaszeek

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Lut 2008, 01:48:33 »
Piatka niewiem czy sie orientujesz- byles/as na rozmowach w tej formie?
jak dzwonie i pytam co z praca to twierdza ze oferta nadal aktualna i ze praca bedzie... kwestia ze jeszcze niby nie podpisali umowy z marketem i nie moga ich ponaglac....
skoro robili rekrutacje 20 pazdziernika 2007 i praca miala sie zaczac od 15.11 a jest juz 15 luty 2008 a oni nadal nie podpisali kontraktu i nadal nie wiedza kiedy praca sie zacznie to po co przeprwoadzac rozmowy rekrutacyjne na tak wczesnym etapie rozmow z marketem, mowic ludziom ze praca bedzie ale trzeba czekac... czy to jest powazne podejscie do pracownikow? jezeli taka jest organizacja w tej firmie to jak jest z innymi sprawami- np wynagrodzenia- tez wyplacaja z takim opoznieniem bo np ksiegowa sie rozchoruje czy cos w tym stylu z wymowek?
Zenada... pozal sie boze z takimi pracodawcami....

Panie Lukaszu, przepraszam, ale skasowalam panski post dotyczacy szukania pracy, ktory pojawil sie w tym watku.
Prosze go zamiescic w ogloszniach, w dziale szukam pracy i podac kontakt do siebie. Mam nadzieje, ze ktos sie odezwie.
« Ostatnia zmiana: 15 Lut 2008, 09:34:44 wysłana przez mala_z_Aarhus »

Offline kama

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 5
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Lut 2008, 02:20:26 »
Myśle, że bardzo żle postąpili, jednak ktoś czeka na odpowiedż nawet, jeśli jest negatywna- pozdrawiam

IwonaP.

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 04 Cze 2008, 08:28:56 »
W kwietniu znowu pojawiło sie ogłoszenie tej firmy.Odbyły się już dwa spotkania, pierwsze typowo informacyjne , drugie już bardziej osobiste. Czytając poprzednie posty zastanawiam się co mam o tym myśleć  ??? Może odezwie się ktoś z grupy majowej? Czy ma ktoś już jakąś informację co do zatrudnienia???

IwonaP.

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 04 Cze 2008, 14:56:57 »
Dziwne,że nikogo takiego nie ma.Na spotkaniu trochę nas było >:(. no nic może jeszcze ktoś się odezwie

zielony

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 04 Cze 2008, 16:39:20 »
No witam Iwono ja takze bylem na spotkaniu ostatnio chyba na tym samym co Ty. Tzn to spotkanie bylo juz 2 tyg temu no i nadal tak jak i Ty nic nie wiem . Ciekawe czy cos z tego bedzie. Pozdrawiam

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 04 Cze 2008, 16:39:20 »

PRZENIESIONY: sukamy pracy

Zaczęty przez JomirDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 13861
Ostatnia wiadomość 12 Sie 2014, 11:46:59
wysłana przez Jomir
zwolnienie z pracy - czy musi podać powód

Zaczęty przez zosiaxDział Pomoc!

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 27303
Ostatnia wiadomość 17 Lip 2008, 16:33:25
wysłana przez zosiax
polskie agencje pracy

Zaczęty przez 6palcyDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 18478
Ostatnia wiadomość 16 Lut 2012, 21:37:25
wysłana przez 6palcy
Agencje pracy

Zaczęty przez benek19892Dział Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 32388
Ostatnia wiadomość 20 Kwi 2011, 07:33:41
wysłana przez dania_d
DOJAZDY DO PRACY

Zaczęty przez AmboDział Podatki

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 19337
Ostatnia wiadomość 23 Mar 2015, 08:47:06
wysłana przez Jomir