Regionalne > Kopenhaga

Czy ktos mieszka w Allerode???

(1/2) > >>

Zurich:
Szukam kontaktu z osobami mieszkajacymi w Allerod.Piszcie prosz jesli ktos mieszka w Allerod lub najblizszej oikolicy. :)

Smiglo7o7:
ja w Hillerod

Zurich:
Witam Cie Smiglo7o7!!!
Ja jeszcze nie mieszkam w Allerode ale mam na oku oferte pracy z firmy North Sails i byc moze wkrotce bede tam mieszkal.W zwiazku z tym bylbym bardzo Ci wdzieczny jesli bys poswiecil/a mi kilka chwil i podal/a  kilka informacji.Z gory dziekuje.A moze masz gadu-gadu.Moj numer 8110597.
Chcialem zapytac czy znasz moze ta firme albo kogos kto tam pracuje?
Jakie sa w tej okolicy stawki za wynajem jakiegos lokum najlepiej jakis pokoik tak zeby bylo sie gdzie przespac.
Jak z komunikacja.Jezdza tam jakies autobusy czy trzeba miec swoj pojazd?
Jak najlepie i najtaniej dostac sie tam z polski (prom czy samolot)

Smiglo7o7:

--- Cytat: Zurich w 14 Lis 2007, 13:02:22 ---Witam Cie Smiglo7o7!!!
Ja jeszcze nie mieszkam w Allerode ale mam na oku oferte pracy z firmy North Sails i byc moze wkrotce bede tam mieszkal.W zwiazku z tym bylbym bardzo Ci wdzieczny jesli bys poswiecil/a mi kilka chwil i podal/a  kilka informacji.Z gory dziekuje.A moze masz gadu-gadu.Moj numer 8110597.
Chcialem zapytac czy znasz moze ta firme albo kogos kto tam pracuje?
Jakie sa w tej okolicy stawki za wynajem jakiegos lokum najlepiej jakis pokoik tak zeby bylo sie gdzie przespac.
Jak z komunikacja.Jezdza tam jakies autobusy czy trzeba miec swoj pojazd?
Jak najlepie i najtaniej dostac sie tam z polski (prom czy samolot)

--- Koniec cytatu ---

Piotrek jestem tak jak w podpisie
zaraz odezwe sie na GG

Zurich:
Czesc Piotrek.
Pusc do mnie wiadomosc jak bedziesz na gg.Nawet jesli ja jestem nie dostepny.Bo czesto widac ze jestem niedostepny a jestem na gg.Tak jest wygodniej bo rozmawia sie tylko z tymi co sie chce rozmawiac.
Pozdrowienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej