Ogólne > Pomoc!

Praca - proszę o rady :)

<< < (2/3) > >>

_maniak_:

--- Cytuj (zaznaczone) ---http://www.mdd.as/page_22.php obejrzyj te stronkę dobre na zaczepienie się
 , zawsze mozesz szukac dalej bedac już na miejscu
Pozdrawiam Roobek Mrugnięcie

--- Koniec cytatu ---

Posty odsyłające do tej stronki są żałosne, od października nie ma już wolnych miejsc (i nie będzie bo większość pracowników to Polacy którzy nie zrezygnują ). Najbliższy wolny termin to prawdopodobnie czerwiec :) Ci co mają już dość przekazują pracę swoim kolesiom więc załapanie się jest praktycznie niemożliwe.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Pochodz po agencjach lub podzwon pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Jedyna mądra rada w tym temacie

Tula:
Dlaczego zaraz zalosne? Moze lepiej bezcelowe?
A co do Polakow ktorzy nie zrezygnuja z pracy, moglbys sie zdziwic. Wiem skadinad, ze w konkurencyjnej gazetowej firmie ludzie juz rezygnuja -- daje im w kosc pogoda zwyczajnie. I nie przekazuja bynajmniej miejsc komu innemu...

_maniak_:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Wiem skadinad, ze w konkurencyjnej gazetowej firmie ludzie juz rezygnuja -- daje im w kosc pogoda zwyczajnie. I nie przekazuja bynajmniej miejsc komu innemu...
--- Koniec cytatu ---

W konkurencyjnej firmie nie płacą 600kr / dzień (są tacy co robią 6dni / tydzień pomimo teoretycznego ograniczenia do 15h)

--- Cytuj (zaznaczone) ---Dlaczego zaraz zalosne? Moze lepiej bezcelowe?
--- Koniec cytatu ---
Może źle dobrałem słowa

Tula:
15 godzin to tylko dla studentow przeciez, a wiekszosc gazeciarzy to nie studenci. Ale ja juz spadam stad, bo sie offtop robi.

kixx:

--- Cytat: Praca w 16 Lis 2007, 14:52:52 ---Pochodz po agencjach lub podzwon pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
tylko,że najbardziej zalezałoby mi żeby znaleźć paracę będąc jeszcze w Polsce.Nie mam nikogo w Dani kto mógłby mi pomóc,niestety.... no chyba,że wyjazd "w ciemno" tylko czy jest to w obecnych czasach realna szansa na to,by gdzieś się zahoczyć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej