Ogólne > Hydepark

PD3

<< < (2/23) > >>

mala_z_Aarhus:
Przyznaje, jak zobaczylam, ze broszurka jest z Roskilde Kommune, to we mnie zawrzalo. Czy tylko Zelandia jest czescia Danii? Nie mozna znalezc czegos o segregacji smieci w Thisted lub Ribe? Ale ta czesc byla latwa.
Drugi test byl dla mnie zupelnie nietrafiony..Tak jak piszesz: dwa, trzy pytania, na ktore mozna bylo udzielic dwojakich odpowiedzi.
Uzupelnianie tekstu to byla kleska. Wszyscy mieli nadzieje, ze bedzie cos latwego, w koncu pierwszy raz. Jak zobaczylam pierwsze brakujace slowo w tekscie i te 4 propozycje, chcialam plakac.
Nie mam pojecia jak bedzie wygladac moja ocena z tej czesci.
O pisemnej czesci chce zapomniec. List byl ok, ale pisalam o spoleczenstwie w przyszlosci...Jako sposob na " bevare velfærdssamfundet i fremtiden" podalam ustaniowienie Pi K. dozywotnim premierem. No coz, po tym maratonie intelektualnym musialam sobie zazartowac. Mam nadzieje, ze nie bedzie mnie to zbyt drogo kosztowac.

Juta:

--- Cytat: mala_z_Aarhus w 20 Lis 2007, 20:26:21 ---Przyznaje, jak zobaczylam, ze broszurka jest z Roskilde Kommune, to we mnie zawrzalo. Czy tylko Zelandia jest czescia Danii? Nie mozna znalezc czegos o segregacji smieci w Thisted lub Ribe?
--- Koniec cytatu ---
Nie dziwie sie. Jak pracowalismy w szkole nad starymi tekstami, to zawsze bylo cos z Zelandii. Az sie zaczelam dzisiaj zastanawiac, czy wszyscy dostaja te same teksty, czy tez jest jakas regionalizacja.

--- Cytuj (zaznaczone) ---  Drugi test byl dla mnie zupelnie nietrafiony..Tak jak piszesz: dwa, trzy pytania, na ktore mozna bylo udzielic dwojakich odpowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie, bo np.choc zrozumialam tekst o programie w TV2, to jakos ciezko mi bylo wyjasnic, dlaczego przyjeli oni inna strategie niz DR. Cos tam wymyslilam, ale nie wiem, czy o to im chodzilo.

--- Cytuj (zaznaczone) ---  Uzupelnianie tekstu to byla kleska. Wszyscy mieli nadzieje, ze bedzie cos latwego, w koncu pierwszy raz. Jak zobaczylam pierwsze brakujace slowo w tekscie i te 4 propozycje, chcialam plakac.
--- Koniec cytatu ---
Ja sie pocieszam, ze mielismy 25% szansy na celne strzelanie.

--- Cytuj (zaznaczone) --- Jako sposob na " bevare velfærdssamfundet i fremtiden" podalam ustaniowienie Pi K. dozywotnim premierem. No coz, po tym maratonie intelektualnym musialam sobie zazartowac. Mam nadzieje, ze nie bedzie mnie to zbyt drogo kosztowac.

--- Koniec cytatu ---
Dobra jestes  ;D

mala_z_Aarhus:
Wierze, ze jutro nasz nauczyciel powie nam, jak mielismy odpowiedziec. Jesli nie masz zajec codziennie, moge Ci przeslac odpowiedzi na PW.
Choc wlasnie pomyslam, ze odpowiedzi beda z Aarhus  ;D
Dla mnie teksty z drugiego testu byly zupelnie nietrafione, poniewaz jednym z tych programow, ktore zawsze omijam, przelaczam itd sa konkursy piosenek i dla dzieci, jak i dla doroslych. 

Jedno jest pewne, jesli kiedys poznam osoby ukladajace te testy, osobiscie dopilnuje, aby zapoznaly sie tekstem "Dziadow" i odpowiedzialy co autor mial na mysli.
Ok, zapytam sie, czy nie chce mojej pomocy.
 :)

Dziwi mnie, ze tylko my pisalysmy ten egzamin...

Juta:
Ja nie mam zajec od 2 miesiecy, wiec chetnie poznam prawidlowe odpowiedzi.
Coz, programow ze spiewajaca mlodzieza tez nie ogladam i nie byl to moj wymarzony temat, ale z drugiej strony, nie bylo tam zbyt duzo slow, ktorych nie rozumiem. Wiec nie narzekam.

mala_z_Aarhus:
Dzieki Mirra.
DP3 przyjdzie wkrotce..To nie tak daleko od modulu 2.
Wydaje mi sie, ze juz teraz ostro trenujesz.

Juta, postaram sie jutro wieczorem na PW. Wyslane.

Jesli ktos jeszcze chcialby uzyskac odpowiedzi do huleteksten, to prosze pisac na PW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej