Ogólne > Hydepark

PD3

<< < (17/23) > >>

yoursoul:
Dzieki Mirra i wzajemnie !
Zapomnialam wyzej napisac , ze spotkala nas przykra niespodzianka - na skaning ( wyszukanie konkretnych informacji w ok. 46 stroni
cowym informatorze formatu A-4 ) bylo przeznaczone 20 min   >:( , zamiast zwyczajowych 30 min . Tego cwiczenia nie zdazyla zrobic w calosci nawet osoba mieszkajaca tutaj 10 lat , piszaca i mowiaca bardzo dobrze .

marta_malgorzata:
Hej :)
Czy ktos na forum zdawal ustny egzamin i chcialby sie podzielic z nami tematyka zdjec/obrazkow?

Pozdrawiam Marta

Jestem ciekawa waszych opinii na temat pisemnych egzaminow czy byly latwe czy trudne?

;)

Poli:

--- Cytat: marta_malgorzata w 10 Cze 2010, 09:02:22 ---Hej :)
Czy ktos na forum zdawal ustny egzamin i chcialby sie podzielic z nami tematyka zdjec/obrazkow?

Pozdrawiam Marta

Jestem ciekawa waszych opinii na temat pisemnych egzaminow czy byly latwe czy trudne?

;)

--- Koniec cytatu ---

pisemne byly latwe, jeden "komentarz" byl o internecie, a drugi "wykres" o placach mezczyzn i kobiet w danii.

i podlaczam sie do pytania:  Czy ktos juz zdawal ustny ??

marta_malgorzata:
Witaj Poli :)

Cos nas zdajacych malo na forum.
 :)  :)  :)
Ja uwazam, ze pisemne nie byly trudne. Wybralam INTERNET, bo wydawalo mi sie, ze mozna pisac i pisac, ale w trakcie doznalam calkowitego zacmienia i napisalam bardzo ogolnie, bez konkretow, zapomnialam o argumentacji. Nie bylam z siebie zadowolona. Dodatkowo jak pomyslalam sobie o bledach, jakie zazwyczaj robie, spodziewalam sie oceny 0.

Læse bylo bardzo latwe dla wszystkich zdajacych, chociaz po tescie, nauczyciele, ktorzy nas pilnowali, mowili, ze bylo trudne, trudniejsze niz w listopadzie ich zdaniem, my bylismy innego zdania. Spodziewalismy sie super ocen, bo w naszym przekonaniu, napisalismy bardzo dobrze.
Oceny jednak sprowadzily nas na ziemie  :D

Ja dostalam 4 z læse i 4 ze skrive.

We wtorek mam ustne.
 ???  ???  ???

[Posted on: 11 Cze 2010, 12:44:27]
Poczta pantoflowa dowiedzialam sie , ze tematyka obrazkow byly :

-Krimi / podobnie na obrazkach byl mezczyzna na rowerze, na innym jakas kradziez /

- Flytte til Dk/ mezczyzna i kobieta w Jobcenter przed komputerem, na innym ludzie robiacy fest/

-Fritid/ nie wiem co tam bylo na obrazkach /

Jesli ktos ma inne info prosze piszcie. Mam nadzieje, ze nam sie to przyda :)
Pozdrawiam Marta

mawi:
mój mąż ostatnio zdawał egzamin z pisemnego   , mówił że nie był trudny .a ustny miał w poniedziałek i  miał
1 temat dowolny ,wybrał - praca
2  temat tlf komórkowy co myśli o tym wynalazku
3 obrazek  do opowiedzenia , salon samochodowy
4  dialog ,  czy to jest dobry pomysł by  młodzi ludzie na starcie  kupowali meble używane
zdał bez problemu średnia miał 10 na 12 punktów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej