Ogólne > Pomoc!
Prosba o pomoc w przewiezieniu prezentu...
Jomir:
Czy ktos bedzie jechal w tym lub przyszlym tygodoniu do Polski z Kopenhagi? I czy moglby zabrac niewielkich wymiarow, lekka paczke (klocki dla dziecka)?
No i jeszcze pozniej wyslac ja do kogos w Polsce (oczywiscie oplace).
Wiem, ze pytam o wielka pomoc, ale nie chodzi o moj interes.
Jest to prezent dla dwuletniego niepelnosprawnego chlopczyka. Uczestnicy forum www.goldenretriever.fora.pl podarowali chlopczykowi psa, a teraz szykuja wyprawke dla szczeniaka, no i oczywiscie prezent urodzinowo-mikolajkowy dla malego.
Pieniazki na wszystko pochodza ze skladki forumowiczow, wiec zalezy nam na jak najtanszej drodze przesylki.
Jesli ktos chce przeczytac jak wzruszajaca akcje przeprowadzono w zwiazku z tym pieskiem, zapraszam tutaj:
http://www.goldenretriever.fora.pl/przedstaw-sie,91/tu-mama-olka-chorego-na-mpdz,1444.html
Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakas dobra dusza.
Pozdrawiam
Kontakt: najlepiej na maila: mira.joergensen@gmail.com
Lub telefon: 22 37 45 72
willy:
Napisz może jeszcze o jaki rejon Polski chodzi, łątwiej będzie kogoś znaleźć.
Jomir:
Wszystko jedno, bo w gre wchodzi wyslanie paczki.
:) a z drugiej strony goldeniarze sa wszedzie :)
Pieska dla malego, wspolnymi silami przetransportowalismy z Bialegostoku do Wroclawia, trwalo to dwa dni, udzial bralo 5 osob, ale dotarl do Oleczka :) ...
Wiec, jak tylko znajdzie sie chetny do zabrania paczki na druga strone wody, to znajde kogos do odebrania lub przekaze pieniazki na oplacenie paczki.
Mirabelka:
Mirra, a masz jakiś adres do tego chłopczyka. Mam dużo ubranek i zabawek po moim synku. :)
Jomir:
Mirabelko, uzgodnie z dziewczynami z forum.
Ja nie mam, ale dziewczyny na pewno maja - bo przeciez psiurek do nich dojechal.
Dam znac.
Dziekuje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej