Regionalne > Odense
Do wszystkich singli... c.d.
MICHAŁ ODENSE:
Witajcie,
Idąc za tropem innych forum regionalnych, chciałem zaproponować stworzenie strony służącej do zawierania znajomości. Liczba naszych rodaków z dnia na dzień rośnie, wielu z nich czuje się samotnym i potrzebuje kumpla do pogadania przy kawie, czy piwie.. Możecie poniżej wpisywać Wasze "ogłoszenia" lub bezpośrednio kontaktować się z zainteresowanymi osobami.
Można w przyszłości zorganizować jakąś wspólną imprezę dla tut. Polonii (niedawno odbyła się taka impreza, organizowana przez Związek Polaków w Danii -było bardzo sympatycznie).
Pozostając przy temacie zacznę od siebie. Mam 29 lat, w DK jestem od roku. Interesuję się muzyką, dobrym filmem. Cenię sobie wolny czas, lubię spacery, zwiedzanie oraz czerwone winko..
Dla ułatwienia podaję bezpośredni kontakt: Skype: mihousee, tel. 266 40 351.
Wpisujcie swoje posty i życzę przyjemnej zabawy!
Pozdrowionka,
Michał - Odense
voyager:
hmmm... swietna kontynuacja tematu w nowym watku:))
leszek z arhus od czerwca w danii z zamiarem stalego pobytu (mam stala prace) w maju dolaczy zona Ania oraz syn Michas 6 lat (w maju juz bedzie mial :)) zainteresowania: wszystko co lata (pilot) gory (wedrowki po szlakach z plecakiem) muzyka (gitara akustyczna) poezja spiewana uwielbiam puby z muzyka live ech...... tam pivko smakuje najlepiej
poznam ciekawych ludzi i chetnie sie umowie na wypad nawet jutro:))
gg 397 27 88
MICHAŁ:
Witaj Leszku,
Milo, ze sie wpisales. Mam nadzieje, ze jest wiecej osob, ktore bedac na emigracji chca poznac rodakow o podobnych zainteresowaniach. Zycze powodzenia w sprowadzeniu tutaj swojej rodziny! Dania to piekny kraj, a przede wszystkim zyje sie tu bezstresowo..
Liczymy rowniez na wpisy plci pieknej ;-)
Med Venlig Hilsen
malineczka:
witajcie zawsze mamy zamiar sie poznac choc mijakosto nie wychodzi pracuje i mieszkam z polakami ale jakos strasznie nudno wiem ze jest nast tu duzo ale jakos nie moge spotkac zadnego normalnego polaka a tak wogle to pozdrawiam ania
MICHAŁ:
Witaj Aniu,
Pomimo dużej lizby naszych rodaków, wierzę że znajdą się "tu" również normalni Polacy.. Napisz coś więcej o sobie: ile masz lat, co robisz w Danii itp... Mam nadzieję, że uda Ci się poznać kogoś ciekawego. Są na to duże szanse, świadczy o tym choćby duża liczba odwiedzin na tej stronie..
Zachęcam do zabawy!
Pozdrawiam,
Michał
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej