Regionalne > Odense
Do wszystkich singli... c.d.
kotka:
witam,mam na imie monika w danii jestem od niedawna w okolicach nibe od dwoch miesiecy .wczesniej bylam cztery miesiace na wyspie samso .pozdrawiam
piotrkurzepa:
Skoro są tu same single to może znajdzie się ktoś kto pomoże samotnego chłopakowi znależdź pracę i mieszkanie:).Będę zobowiązany.Pracowałęm już w Dani posiadam cpr,kartę podatkową i konto bankowe,podejmę sie każdej legalnej pracy.Pozdrawia i dziękuję
Piotr
email:piotrkurzepa@gmail.com tel 00-48-696-892-061
Nyborg i okolice:
witam... mam pytanie: czy sa jacys Polacy w Nyborg lub okolicy, ktorzy czuja sie samotni i chcieliby czasami spotkac sie, aby spedzic wspolnie czas???
bubuś:)):
witam :)
rok temu bylam w danii, pracowalam i mieszkalam w esbjergu pozniej pzrenioslam sie na odense:)
w tym roku mam zamiar tez sie wybrac, ostatnio przegladalam ta strone o pracy sezonowej
http://www.seasonalwork.dk/ooizzCMS/DA/seasonalwork/whatkindofjob
czy ktos moze sie wybiera? albo pracowal juz w tego typu pracy
i chetnie by podzielil sie ze mna swoimi spostrzezeniami:))
mam zamiar przyjechac tu w polowie czerwca i tak moze nowych znajomosci nigdy za wiele
a tak nawiasem to jestem olka i mam 20 lat
pozdrawiam wszystkich rodakow ;D (dansk pilsner) hehe
bubuś:)):
a ja pamietam w zeszlym roku rozmawialam przez sibi radio na autostradzie z jakims panem z kopenhagi:)) kabusewca tira czy jakos tak heehe z tego co pamietam wybieral sie do koldingu:) a ja zeby mnie obczail jechalam 50/h hahaha to byly jaja wtedy, jak to kiedys przeczyta to pozdrawiam ciepluutko:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej