Ogólne > Informacje
Polskie i Duńskie znaki jednocześnie na klawiaturze.
vaxa_rys:
robi:
åÅ æÆ øØ
dzięki Willy ;D
willy:
--- Cytat: minia w 15 Lut 2009, 10:15:18 ---u mnie nie działa :(, nie mam duńskich znaków i nie mogę nic tłumaczyć :(
[Posted on: 14 Luty 2009, 23:53:54]
Po usunięciu w opcjach regionalnych pozostałych układów woła ode mnie instalacyjną Wind XP, czy to możliwe? i czy mogę jakoś to obejść? i na mojej klawiaturze nie mam Gr, mogę to czymś zastąpić?
--- Koniec cytatu ---
Alt Gr to inaczej prawy ALT (ZAWSZE są dwa na klawiaturze). Co do problemu z instalacją musiałaś coś źle zainstalować. Testowałem na win XP/Vista w wersjach pl/en/dk i zawsze dzialalo bez problemu.
Riccore:
Genialne!!! - DZIAŁA BEZ PROBLEMÓW !!! w Vista 64 również
DZIĘKUJE !!! -- Należy się skrzynka duńskiego + skrzynka polskiego browaru :)
ciacho:
Willy, mam male pytanie. Zainstalowalam sterownik umozliwiajacy uzywanie polskich liter na dunskiej klawiaturze, ale dziala to u mnie tylko w programie Word (nie moge ich uzywac np. na forum internetowym). Czy takie bylo Twoje zalozenie, czy tez u mnie nie do konca wszystko dziala jak nalezy?
neletop:
Ja instalowalam jezyki tak samo jak Willy. Normalnie na dolnej linii (tam gdzie jest start i inne ikonki) widnieje skrot klawiatury ktorej sie aktualnie uzywa, np. PL. Jesli nie jest aktywny mozna nacisnac prawy klawisz myszki i uaktywnic w linii narzedzi (?)
Pozniej nacisnac prawy klawisz na tych literkach.
W okienku, ktory sie ukaze wybrac ustawienia.
Nastepnie opcje dodaj jezyk. Wybrac polski, dunski.... jest ich mnostwo, i potwierdzic.
Klawiature wybiera sie zmieniajac skrot PL, DK, EN...
Dziala we wszystkich programach, forach....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej