Ogólne > Rodzina ...

Który szpital jest najlepszy?

(1/3) > >>

RybkaWillego:
Witam.

Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży (8 tydzień  :D ). Lekarz powiedział mi, że powinnam wybrać szpital w którym chciałabym urodzić, aby położna z tego szpitala mogła do mnie przychodzić na wizyty kontrolne. I tu pojawił się problem. Zaproponowano mi :
- Rigs Hospitalet
- Frederiksberg Hospitalet lub
- Bispebjerg Hospitalet ( sorki ale nie wiem czy poprawnie napisałam te nazwy).
Niestety ja nic nie wiem o tych szpitalach. Prosze więc wszystkich, a zwłaszcza kobiety , które w tych szpitalach rodziły,o podpowiedź który szpital jest najlepszy.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

piatka:
Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

mala_z_Aarhus:
Gratuluje!

Moja znajoma, Dunka z 6 miesiecznym chlopczykiem, rodzila w Rigs Hospitalet. Uwaza, ze jest najlepszy z tych trzech. Miala dobra opieke i nie bylo problemu z polozna, skanerem itd.  Wybrala cesarke.

Mirabelka:

--- Cytat: RybkaWillego w 29 Lis 2007, 19:41:54 ---Witam.

Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży (8 tydzień  :D ). Lekarz powiedział mi, że powinnam wybrać szpital w którym chciałabym urodzić, aby położna z tego szpitala mogła do mnie przychodzić na wizyty kontrolne. I tu pojawił się problem. Zaproponowano mi :
- Rigs Hospitalet
- Frederiksberg Hospitalet lub
- Bispebjerg Hospitalet ( sorki ale nie wiem czy poprawnie napisałam te nazwy).
Niestety ja nic nie wiem o tych szpitalach. Prosze więc wszystkich, a zwłaszcza kobiety , które w tych szpitalach rodziły,o podpowiedź który szpital jest najlepszy.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

No proszę i tak się zakaczyla noc poślubna. ;) Gratulacje dla rodziców. :)

Agga:
Hej ja 5 mc temu urodzilam . Ja wybralam szpital Fredericsborg. Bylo super caly porod wspominam dobrze. A opieka jak w prywatnej klinice. Naprawde polecam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej