Ogólne > Kącik Kulinarny

polskie śledziki w Netto

<< < (2/5) > >>

anha:
Dzięki,widziałam dzisiaj ulotkę netto ale nie zwróciłam uwagi.
Na opakowaniu napisane,że to z Polski czy tylko smak się zgadza?
Zresztą nie ważne co na opakowniu napisali,skoro dobre są. I nie słodkie ???????????

Gdyby ktoś jeszcze coś takiego znalazł to WPISYWAĆ !!!

Manior:
Dobre są, dobre. Smak polski. To już chyba trzeci sezon je sprowadzają z Polski.
Jedynym problemem jest otwieranie tych cholernych baczek plastikowych.
Moja żona tego nie potrafi otworzyć bez noża  ;)

Pozdawiam

mawi:
Manior z jednej strony jest taka zasłonka plastikowa wystarczy ja oderwać i wieczko ładnie się otwiera
Ja często znajduje śledzie lub wędlinę w netto np rullepølse  jest polskie i smaczne .
w fakta możesz dostać ciastka polskie np kulki kokosowe i kakaowe , a w Aldi ostatnio kupiłam pyszne wafelki  czekoladowe i kokosowe , nie zawsze pisze po Polsku ale jak widzę produkt co wygląda na nasz krajowy to sprawdzam i kupuje .

Jomir:
Thunder, troche sie mylisz co do Netto w Polsce... zmienilo sie :)

Rzeczywiscie przez lata byli dyskontem o niskich cenach i takowej jakosci.
Ale od jakiegos czasu prowadzili intensywne rozmowy z dostawcami, wielu pozmieniali. W efekcie w polskim netto, kupisz obecnie markowe produkty w dobrych cenach.
Ich celem obecnie sa dobre produkty w dobrych cenach.

Thunder86:
W moim rodzinnym mieście otwarto netto jakis czas  temu.Budowali budynek,bez przesady 2miesiące,włos sie nam na glowie jeżyl,bo to bylo jakoś w okolicach tej tragedii w Chorzowie.Rzadko tam bywam,ale oferta supermarketu jest skromna.Może przez to,że moje rodzinne miasto ma  tylko 30 tysięcy ludzi i jak to się mów,traktują trochę to miasto jak "wioche"...Trudno mi powiedziec jakie są tego przyczyny.Jest sporo dunskich produktów ale albo jak w przypadku piwa jest ono po cenei 1,50zł za puszke i niczego wielkiego się nie mozna spodziewac albo ceny są wyszukane.Jedyny plus to poduszki ;DJak byłem ze 2 tygodnie temu to natrafiłem na jakąś promocję.Były po 20zł,nie wiem czy to duzo czy to malo,bo rzadko kupuje poduszki ;D ale ich jakosc jest rzeczywiście dobra.

Tak na marginesie nie żebym krytykował wszystko co duńskie.Mają dobre piwko "Faxe",w litrowych lub półlitrowych puszkach,ale tego browarku akurat w Netto jeszcze nie uświadczyłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej