Ogólne > Pomoc!

Post Danmark

<< < (2/2)

K3:

--- Cytat: dar_czar w 24 Sty 2008, 12:16:20 ---Witam!
Potrzebuje pomocy,wysłałem już drugi raz maila do banku z prośba o kody do konta internetowego otrzymałem dwa razy potwierdzenie,że kody zostały wysłane lecz niedotarły one do mnie.W zeszłym roku pracowałem w innej miejscowości i w banku mają poprzedni adres,ale w formularzu który się wypełnia do otrzymania w/w kodów podałem aktualny adres.Czy jest możliwe,że listy zaginęły na poczcie?Niestety mój duński jest na niskim poziomie i nie wiem czy można na stronie banku zaktualizować mój adres.Podam linka do strony banku jak ktoś by mógł się zorientować czy jest to możliwe,będę bardzo wdzięczny.
http://www.sparekassenthy.dk/

--- Koniec cytatu ---

a składałes na poczcie druczek do przekabusewań listów ??

mala_z_Aarhus:
Bank automatycznie akualizuje adres swoich klientow, korzystajac z bazy danych udostepnianych przez Folkeregister. Chociaz skorzystanie z Flyttemappe nie jest zlym pomyslem.

K3:

--- Cytat: mala_z_Aarhus w 24 Sty 2008, 13:55:07 ---Bank automatycznie akualizuje adres swoich klientow, korzystajac z bazu danych udostepnianych przez Folkeregister. Chociaz skorzystanie z Flyttemappe nie jest zlym pomyslem.

--- Koniec cytatu ---

szczególnie, że jest darmowe

ja przeprowadzałem się dwa razy; zmieniałem tylko dane w komunie i na poczcie zgłosiłem przekabusewanie na nowy adres: wszystko przychodzi

Klingoon:

--- Cytat: K3 w 24 Sty 2008, 14:00:43 ---zmieniałem tylko dane w komunie i na poczcie zgłosiłem przekabusewanie na nowy adres: wszystko przychodzi
--- Koniec cytatu ---

Z tego co pamiętam to poczta przesyła korespondencje na nowy adres do pol roku.

K3:

--- Cytat: Klingoon w 24 Sty 2008, 14:08:17 ---Z tego co pamiętam to poczta przesyła korespondencje na nowy adres do pol roku.

--- Koniec cytatu ---

dobrze pamietasz...

ale te pol roku jest wystarczajace aby wszystkie instytucje zdazyly sobie zaktualizowac dane

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej