Ogólne > Rodzina ...
SZKOLA DLA DZIECI
szukam szkoly w haslev:
ja tez chcem dac dziecko do 1 klasy ale w miejscowosci Haslev czy ktos mi moze pomoc
Jomir:
http://www.degulesider.dk/vbw/firma/mobil.do?compInfCustID=03945815&compInfAdID=03945815%400032671917&address=Skuderl%C3%B8se+Indelukke+8&flag=b2cmap&back=%2Ffirma%2Fmobil.do&link=3&productData=free%3BfreeEntry%3B1%3B0.0&catName=null&showkort=true&pagePos=10&zip=4690&city=Haslev&
Jak klikniesz na ten link, znajdziesz adres, telefon i guziczki z mapa oraz droga ewentulanego dojazdu
A wszystko to z google: skole + harslev
agnieszka31:
dzieki za podpowiedz tylko zastanawiam sie czy tak po prostu przyjma mi corke do szkoly ma 5 lat musi miec 6lat skonczone czy moze az 7lat u nich nie ma chyba takiego czegos jak zerowka i czy najpierw musze miec dla dziecka ten numer cpr
maro75:
Witam wszystkich!właśie sprowadziłem tu swoją rodzinę,chciałbym zapisac do szkoły mojego 7 letniego syna.byłem w jednej szkole,wypełniłem formulaż i kazali czekac.czekam już 3 tygodnie i nic,żadnej odpowiedzi.może ktoś z was zna szkołę na ama,albo w pobliżu ,z programem nauczania,dla obcokrajowców.byłbym wdzięczny za popowiedź.pozdrawiam.
[Dodane: 13 Czerwiec 2008, 11:14:45]
agnieszka 31,myślę że nie musisz się martwic o cpr.kiedy szukałem szkoły dla mojego syna,mówiłem że mój syn nie ma jeszcze cpr-u,dyrektor tej szkoły powidział mi,że to nie jest problem,więc myślę że duńczycy już zmienili troszkę pdejście.powodzenia.
Tula:
--- Cytat: agnieszka31 w 12 Cze 2008, 20:47:51 ---u nich nie ma chyba takiego czegos jak zerowka
--- Koniec cytatu ---
Jest, nazywa sie to børnehaveklasse, ale miesci sie w szkole. Ida tam szesciolatki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej