Regionalne > Odense

Szkoła tańca w Odense

<< < (3/3)

Baumi:
Witam,

Po pierwsze: byłEM w tej szkole (a nie byłam jak napisano powyżej), po drugie musze stwierdzić, że sam budynek w ktorym miesci sie szkola nie sprawia miłego wrazenia zarowno z zewnatrz jak i z wewnatrz. Zajecia rozpoczely sie zgodnie z planem... nauke prowadzilo 2 dunczykow (kobieta i mezczyzna) jednak ze wzgledu na nas zdecydowali sie prowadzic cale zajecia w jezyku angielskim. Ogolnie atmosfera bardzo przyjemna, jednak to co zasluguje na uwage to to, ze na zajecia przyszli glownie ludzie w podeszlym wieku, przez co czulem sie tam troche dziwnie ;) Po pierwszej lekcji nie moge jednak nic wiecej powiedziec na sam system nauczania, jednak zauwazylem, ze ludzie, ktorzy przyszli na zajecia cos juz potrafili... wiec chyba nie ma tak zle... zaobaczymy za kilka tyg ;)

Pozdrawiam :)

magda-:
Baumi wielkie sory, nie widziałam. w sumie z założenia przyjełam że to kobitka pyta o szkołę tańca.

po drugie skoro fredericia taka uboga w taniec to może vejle może coś wiecej zaoferować, też nie jest daleko, mógłby któś sprawdzić?

tak mi się nudzi, chciałabym się czymś zająć, czymś fajnym ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej