Regionalne > Odense

Jaki i za ile internet....

(1/1)

klm:
Witam za pare dni wyjezdzam do Odense, chce wykupic tam internet najlepiej bezprzewodowy mozecie mi podsunac jakies namiary na operatorow, koszta, i na ile trzeba podpisac umowe, ogolem jak najtaniej i najszybciej serfowac z Odensy(a dokladniej  ASUM to bardzo blisko)

malyszk:
witam nie wiem jak jest ja mam neta za 239 koron na miesiąc ale mieszkam w holstebro predkosc 1mbit za podłacznie zapłaciłem około 900 koron umowa na pół roku z TDC wymagali zółtej karty pozdro

K3:

--- Cytat: klm w 03 Lut 2008, 22:45:49 ---Witam za pare dni wyjezdzam do Odense, chce wykupic tam internet najlepiej bezprzewodowy mozecie mi podsunac jakies namiary na operatorow, koszta, i na ile trzeba podpisac umowe, ogolem jak najtaniej i najszybciej serfowac z Odensy(a dokladniej  ASUM to bardzo blisko)

--- Koniec cytatu ---

www.3.dk a dokładniej to: http://privat.3.dk/mobiltbredband/Abonnement/mb-priser/

Mobilt Bredbånd Classic 1,0 Mbit/s,    199 kr.
Mobilt Bredbånd Premium 7,2 Mbit/s,    299 kr.

Modem USB: 899 kr. lub 299 kr. przy wyższym abonamencie
Karta PCMCIA: tak samo
Przy zakupie online: rabat 200 kr.

Aktywacja: 99 kr.

Umowa na sześć miesięcy

K3:

--- Cytat: malyszk w 03 Lut 2008, 23:00:40 ---witam nie wiem jak jest ja mam neta za 239 koron na miesiąc ale mieszkam w holstebro predkosc 1mbit za podłacznie zapłaciłem około 900 koron umowa na pół roku z TDC wymagali zółtej karty pozdro

--- Koniec cytatu ---

żółta karta jest zawsze wymagana przy zakupie telefonu lub usługi z abonamentem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej