Ogólne > Podatki

prosze o pomoc-feriepenge

<< < (2/3) > >>

keny:
ja otrzymałem kartę wakacyjną i dokumet transferowy dotyczące dawnego Jobservera

keny:
mój mail keny14@wp.pl

selena27:
witam ,
nie wiem dlaczego zostaly usuniete dwie odpowiedzi  odnosnie tematu   ,ktory poruszyla agnieszka,a raczej jej problemy,ja z nia pracowalam i sama sobie stwarza problemy ,nie daje od siebie nic przez takie jak ona polska traci reputacje,agnieszka ty lepiej sie zastanow ,ze takie wyjazdy  nie sa dla Ciebie bo w ostatnim miejscu to wstyd przynioslam i brud ,w doslownym tego slowa znaczeniu zostawilas,w ostatnim miejscu napracowalas az 3tygdonie wiec zadzwon do pracodawcy i to z nia porozmawiaj  bo sama nie wiesz ,w ktorym kosciele dzwoni,a sadze,ze za kazdym razem jak bedziesz wyjezdzala to napracujesz miesiac i znow bedziesz chciala max  pieniedzy wakacyjnych i max  duze wyplaty

mala_z_Aarhus:
Szanowne panie.
Watek jest zatytulowany feriepenge.
Jakiekolwiek watki osobiste, prosze zalatwiac za posrednictwem PW lub spotkania osobistego.

shira:
no wlasnie Gosiu jak czegos chcesz to pisz na PW a dla twojej wiadomosci to sama sie zwolnilam z tej pracy z przyczyn zdrowotnych jakbym miala sie leczyc w Danii to bym niezla sumke stracila,niestety zdarza sie.zreszta tam bylo straaaasznie nudno.pozdrawiam przodownico pracy ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej