Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy w Kopenhadze

<< < (7/15) > >>

seba08:
Cześć Wam.  Jomirze masz absolutnom racje ,tylko mnie cos sumienie drenczy tymbardziej ze kobiety od rana sie denerwują,a kabusewnik  / społem /juz napisal ze ten sklep to jest w budowie dopiro a cala wersja byla testowa.Lepiej nie kłucmy juz sie tymbardziej ze jest piatek .Jeszcze tu jakis dunczyk zajzy i bedzie mial z nas ubaw ....że Polaki to nawet o sałate sie potrafiom bić miedzy sobą.Miłego dnia wszystkim życzę  ;D ;D

frederiksberg :):
oj kabusewnika  to  radzem  nie  wkorzac bo jak  sie  rozezli  to bedzie  tak jak  tu //www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc   i  cza  bedzie  po  ogorki  kiszone  do  Grujca  jezdzic  , albo  do Vejle  ;)

seba08:
 ;D ;D ;D ;D dobrze rze jezdem zez kopenchagi moge se dzie indziej kupic.... sałatke z byczków w sosie pomidorowym,aczkolwiek dzisiaj mam apetyt na saładke z bukóf

psychopata:

--- Cytat: @ae@ w 07 Paź 2011, 06:49:21 --- Zrobil ja czlowiek i oceniajac strone oceniasz czlowieka za nia.
--- Koniec cytatu ---
Nie zgadzam sie. Oceniam produkt, a nie czlowieka, ktory za nim stoi. Ale moze po prostu mamy inaczej.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Nie istnieje zadna umowa zbiorowa, spoleczna i nie istnieje cos takiego jak " oczekuje sie" bo kto to jest "sie"?
--- Koniec cytatu ---
Sie to jest zbiorowosc. W moim swiecie, wsrod ludzi, w jakich sie obracam, znajomosc zasad ortografii jest cnota. A przestrzeganie ich jest po prostu dobrym obyczajem.
Czy tak samo luzacko podchodzisz do bledow w gazetach, na stronach internetowych, w ksiazkach?

--- Cytuj (zaznaczone) ---Hm..czy prywatna strona internetowa jest tekstem publicznym? :-)

--- Koniec cytatu ---
Jest, bo jest dostepna dla kazdego, niezabezpieczona haslem.

seba08:
 W moim swiecie, wsrod ludzi, w jakich sie obracam......nie tylko łortgrafja sie liczy

[Posted on: 07 Paź 2011, 12:06:32]
Mahindra pisze>Prosze o porade
« Odpowiedz #23 : Wczoraj o 02:41:45 »

Witam wczoraj doіoїyіem sobie 2 gb ram i zaczeіem graж chwile pograіem zresetowaі mi sie komp i pokazaі mi sie niebieski ekran
a przed kupnem to nigdy mi sie tak nie zresetowaі  niewiem cz to cos pomorze ale chcem zainsalowaж na nowo windows i na nowo wszystkie gry jak myslicie pomogіo by to co¶

prosze o pomoc.             Wie ze przed kupnem sie nie zresetowai bo jest jasnowidzem a tyż se pisze co mu sie podobo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej