Ogólne > Rodzina ...
Szkola specjalna
(1/1)
Hector:
Dzien Dobry,
Troszke z innej beczki, ale czy ktos ma doswiadczenia w posylaniu swojego dziecka do przedszkola specjalnego, rozmowy z komuna w Aalborgu zaczalem w sierpniu ubieglego roku przed przyjazdem rodziny, korspondencja zaczalem w Listopdadzie gdy dzieci otrzymaly CPRy, jednak do tej pory miejsca w przedszkolu nie ma z powodu braku miejsc, a korespondencja z Komuna pecznieje i co raz to nowi urzednicy sie w to wlaczaja a faktycznie jestesmy caly czas w punkcie wyjscia czyli jak w sierpniu ubieglego roku, moze bedzie wolne miejsce w sierpniu tego roku ale bez gwarancji, sytuacja o tyle robi sie napieta ze dziecko chodzilo w Polsce do przedszkola integracyjnego a obecnie od listopada jest w domu, i cala rehabilitacja oraz stymulacje rozwoju powoli zaczyna sie cofac, gdyz dziecko z pwodu braku rowiesnikow zaczyna sie cofac - najdziwniejsze jest to ze wszyscy dunczycy, zarowno w pracy jak ii znajomi sa zszokowani ze to tak dlugo trwa, a ja tocze bezowocne dyskusje z urzednikami w komunie, czy ktos mial podobne doswiadczenia i moze doradzic droge postepowania? pzdr Hector
Jomir:
Hektorze, nie mam co prawda doswiadczenia z przedszkolem specjalnym, za to wlasnie bardzo podobna sytuacje ze szkola specjalna. Moze napiszesz do mnie na prywatna wiadomosc lub gg wymienimy sie doswiadczeniami.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej