Ogólne > Podatki

Pomóżcie mi

(1/4) > >>

podatki:
czesc mam pytanie zaczynam prace i jaki duzy bede placil podatek w % ? Czy sa jakies sposoby na placenie nizszego podatku? i co musze zrobic? Moj szef powiedzial ze bede pracowal na zasadach UE i dodal ze moge ominac podatek  i nie placic go ale musze znalezc kogos kto dobrze zna przepisy 

vera:
chłopie jakie ty bzdury łykasz to głowa mała. Podatek jak nie w Danii to zapłacisz w Polsce.

zacząłbym od ortografii na twoim miejscu bo krew człowieka prawie zalała...

dragonki:
podatek musisz zaplacic tak jak Vera napisal, ale (moim zdaniem) jesli w Dk zaplacisz 8% to w Pl bedziesz tez musial zaplacic(chyba 19%) a jesli w Dk zaplacisz 38% to w Pl juz nic. 

Jomir:
Zapomnial wol, jak cieleciem byl... Kazdy zaczynal za granica i kazdy mial mase pytan....

Nie wiem, o co chodzi CI z ta ortografia????
Brakuje znakow, interpunkcyjnych, to fakt, jednej wielkiej litery na poczatku,  no i styl pozostawia troche do zyczenia... Ale pod wzgledem ortografii, to jest to prawie wzrocowka, wielu uzytkownikow tego forum, moglo by sie od kolegi  sporo nauczyc!!!

Podatki: trudno Ci tak w pieciu zdaniach napisac... na gorze forum masz wyszukiwarke, wpisz slowo "podatek"... poczytaj, a jak dalej nie bedziesz wiedzial, to Ci dopowiemy... Tak bedzie najprosciej.... Powodzenia w Danii...

miodek:
"Pomuzcie mi" hehe oj oczy bola, tak samo jak od rzulwia, motorufki czu rzaby

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej