Ogólne > Podatki

Pomóżcie mi

<< < (4/4)

Klingoon:
Wychodzac z zalozenia ze masz rezydencje podatkowa w Polsce ktorej nie mozesz zmienic i ze w Polsce obliczony podatek wyniesie 10 tys. czegokolwiek.
To lepiej w Danii zaplacic 5 tys. i w Polsce doplacic 5 tys. niz w Danii zaplacic 15 tys. i Polsce nic nie placic.

yoursoul:
no dokladnie - musisz wspierac swoja ojczyzne podatkami , bo masz tam staly adres zamieszkania , wiec powrocisz do Polski , masz tez tam z pewnoscia  wiezy rodzinno-ekonomiczne ( konto bankowe , samochod, mieszkanie itp) .

dino_24:

--- Cytat: miodek w 15 Mar 2008, 21:56:31 ---"Pomuzcie mi" hehe oj oczy bola, tak samo jak od rzulwia, motorufki czu rzaby

--- Koniec cytatu ---

...qualis rex , talis grex ...
      Szanowny GOŚCIU , trochę godności , nie na miejscu jest twój sarkazm .
      Różni ludzie przyjeżdzają do Danii , o różnym statusie społecznym i różnym poziomie inteligencji . Co nie znaczy , że mamy prawo z NICH KPIĆ .
      Dla mnie w poście jest NAJWAŻNIEJSZE  '' PRZESŁANIE  MYŚLI '' , proszącego o pomoc .
      Jeżeli nie masz ochoty pomóc , przejdż na inne wątki , WYLUZUJ SIĘ , ''jeżeli czujesz się wyższy'' - uśmiechnij się tylko , nie ''KOP NIKOGO''
      NIE MASZ DO TEGO PRAWA .
      Jeżeli jesteś ...magister elegantibus ... , CHYLĘ GŁOWĘ .
      A tak na marginesie , przepraszam , że pytam , Twój nick pochodzi od słowa ''miód'' , czy ''sparafrazowałeś'' go OD nazwiska
      pana prof. JANA MIODKA .
         pozdrawiam

postscriptum
      poczytaj sobie na dobranoc , Prof. Andrzeja Markowskiego i startuj w ''DYKTANDZIE POLSKIM ''
         nara i 3mka

[Dodane: 25 Marzec  2008, 09:12:39]

--- Cytat: vera w 15 Mar 2008, 19:54:39 ---chłopie jakie ty bzdury łykasz to głowa mała. Podatek jak nie w Danii to zapłacisz w Polsce.

zacząłbym od ortografii na twoim miejscu bo krew człowieka prawie zalała...

--- Koniec cytatu ---
        Cześć VERA / cały czas myślałem , że jesteś ONA , ale nie ważne , w sumie Twoja sprawa dlaczego Ty MĘŻCZYZNA , ''chowasz'' się za nick'iem
                 rodzaju żeńskiego /
          Masz ochotę pomóc - TO POMÓŻ , PRZEJDŻ DO MERITUM SPRAWY , A NIE CZEPIAJ SIĘ KWESTI FORMALNYCH w/w postu
          Twoje zachowanie ''odstrasza'' , PRZYSZŁYCH UŻYTKOWNIKÓW  P O R T A L U
                przepraszam jeżeli uraziłem

Tula:

--- Cytat: dino_24 w 25 Mar 2008, 09:46:37 ---magister elegantibus
--- Koniec cytatu ---
??? Chodzilo moze o arbiter elegantiarum ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej